Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

O fetiță se trezește din comă la auzul lui Adele, Rolling In The Deep

O fetiță de 7 s-a trezit din comă după ce mama sa i-a cântat piesa lui Adele, Rolling In The Deep. Aceasta se află în comă de o săptămână din cauza unei hemoragii pe creier.
Adele

Adele

O fetiță de 7 ani s-a trezit din comă după ce mama sa i-a cântat piesa lui Adele, Rolling In The Deep. Aceasta se află în comă de o săptămână din cauza unei hemoragii pe creier.

Adele

Adele (Foto: www.facebook.com)

Mama fetiței, Leila Neve a declarat pentru The Telegraph că fiica sa, Charlotte Neve era conectată la aparate, când piesa lui Adele a fost difuzată la radio. Leila a început să-i cânte melodia deoarece îi placea mult fetiței și obișnuiau să o fredoneze împreună.

”În acel moment Charlotte a început să zâmbească și nu mi-a venit să cred. Era prima dată când avea o reacție. Asistentele erau uimite și mi-au spus să cânt în continuare, iar Charlotte zâmbea. Din acea zi, fetița mea a început să-și revină”

Incidentul a avut loc în luna aprilie, iar în prezent Charlotte este vindecată parțial deoarece aceasta trebuie să învețe din nou să meargă și să citească.

Citește mai multe despre AdeleComa
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noel Gallagher o lasă în lenjerie intimă pe Mischa Barton în Everybody’s On The Run - VIDEOCLIP

Noel Gallagher îi fură, din greșeală, rochia actriței Mischa Barton carea aleargă prin Los Angeles în lenjerie intimă.

Închide