Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Noul album No Doubt se intitulează Push and Shove

Este oficial: No Doubt lansează în septembrie Push and Shove, iar în iulie apare primul single extras Settle Down.

Publicat

pe

No Doubt
No Doubt │ FOTO: www.facebook.com

Despre viitorul album al trupei reunite No Doubt am vorbit încă de anul trecut. Inițial Gwen Stefani declarat pentru revista Rolling Stone că noul material va fi lansat în august 2011. Dar acest lucru nu s-a întâmplat și nu am mai auzit prea multe de atunci, până ieri, când trupa a anunțat pe site-ul oficial că discul va apărea pe 25 septembrie.

No Doubt

No Doubt │ FOTO: www.facebook.com

Iar dacă până acum nu știam nimic despre el, No Doubt nezvăluie și titlul noului album, Push and Shove. De asemenea, aflăm că primul singl extras este Settle Down și îl vom putea asculta începând cu 16 iulie.

No Doubt

Acesta se va bucura și de un videoclip pentru care grupul lucrează regizorița Sophie Muller, cea care a realizat și celebrul clip Don’t Speak pe care vă invităm să-l revedeți mai jos.

Push and Shove este unul dintre cele mai așteptate materiale ale anului întrucât No Doubt nu a mai înregistrat un album de la Rock Steady din 2001. În plus, mulți au crezut că este sfârșitul lui No Doubt când trupa a luat o pauză în perioada 2004 – 2008, iar solista Gwen Stefani a început o carieră solo în zona muzicală foarte comercială.

No Doubt – Don’t Speak

2 comentarii

Concerte & turnee

Trupa No Doubt se reunește

Fanii No Doubt au motive de bucurie. Formația americană, compusă din Gwen Stefani, Tom Dumont, Tony Kanal și Adrian Young, se reunește după nouă ani, pentru un show live la festivalul Coachella 2024.

Publicat

pe

No Doubt în videoclipul piesei "Hey Baby"
No Doubt în videoclipul piesei "Hey Baby" │ FOTO: captură YouTube

Ediția de anul acesta a festivalului Coachella promite să fie una memorabilă. Evenimentul găzduiește o reuniune specială, cea a grupului No Doubt, trupa ska-punk/alt-pop, al cărei album de debut, "Tragic Kingdom", a fost lansat cu aproape 30 de ani în urmă. Gwen Stefani, Tony Kanal, Tom Dumont și Adrian Young nu au mai cântat împreună din 2015, iar agitația creată în jurul acestei reuniuni reflectă cât de importanți sunt pentru fanii vechi și noi.

Indicii despre reuniune au fost oferite online, printr-un clip în care Gwen Stefani prezintă niște colaje realizate de ea pentru cel de-al doilea album al trupei, "The Beacon Street Collection". După ce și-a amintit acele vremuri, artista se gândește să îi trimită un mesaj lui Tony (Kanal) și să inițieze un apel video cu restul membrilor din trupă.

Atunci, Stefani își întreabă colegii de breaslă: "Ce facem? De ce nu ne vedem?". Kanal răspunde: "Ar trebui să ne vedem", iar Young întreabă: "Poate ar trebui să facem un show?", moment în care toți își arată entuziasmul pentru această idee.

Formată în 1986, No Doubt a lansat inițial cinci albume de studio, iar compoziții precum "Just a Girl", "Spiderwebs", "Don’t Speak" sau "Hella Good" s-au bucurat de un mare succes. La începutul anilor 2000, trupa a luat o pauză, dar s-a reunit în 2008 pentru un turneu și un nou album - "Push and Shove". A mai rezistat câțiva ani, dar după câteva concerte sporadice în 2014 și 2015, grupul s-a desființat din nou.

Acum, No Doubt s-a întors pentru a treia rundă live și, deși nu au fost confirmate alte concerte sau lansări muzicale, recitalul de la Coachella este cu siguranță un eveniment de marcat în calendar. I se va alătura în lineup o altă reuniune a unei trupe legendare din anii '90: Sublime, care va cânta alături de Jakob Nowell, fiul liderului original, Bradley Nowell.

Lineup-ul Coachella 2024 este completat de Lana Del Rey, Tyler the Creator, Doja Cat, Blur, Ice Spice, Deftones, Justice, Peso Pluma, Grimes, Gesaffelstein, ATEEZ, J Balvin, Bizarrap, LE SSERAFIM, Oneohtrix Point Never, Carin León, Reneé Rapp, Faye Webster, Bleachers, Khruangbin, Jon Batiste, Jhené Aiko, Brittany Howard, Kevin Abstract, The Rose, The Last Dinner Party, Tyla, Suki Waterhouse, Chapelle Roan, Taking Back Sunday, Black Country, New Road, Mdou Moctar, Feeble Little Horse

Citește în continuare

Trending