Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Noi confirmări la B'Estfest 2012 + prelungirea promoției la bilete

Nume noi se adăugă în line-up-ul B’Estfest Summer Camp. Biletele au pret redus pentru tinerii sub 26 de ani.

Publicat

pe

Blue Nipple Boy in deschiderea concertului VAMA
Blue Nipple Boy in deschiderea concertului VAMA

Nume noi se adăugă în line-up-ul B’Estfest Summer Camp. Astfel, Changing Skins, Electric Fence, Blue Nipple Boy, Les Elephants Bizarres, Negura Bunget, Ţapinarii, Goodbye to Gravity şi Bucovina se alătură românilor de la Avatar, L.O.S.T., Taine, Toulouse Lautrec, Flou Rege, Manki’n’Stieb, Antract, Hot Casandra, Subcarpați, Selectro şi The MOOoD confirmaţi anterior.

Detalii despre programul B’Estfest 2012

Blue Nipple Boy in deschiderea concertului VAMA

Blue Nipple Boy in deschiderea concertului VAMA

Promoție la prețul biletelor la B'Estfest 2012

La fel ca şi la ediţia trecută, B’Estfest încurajează elevii, studenţii şi tinerii de până în 26 de ani să vină în gaşca la festival, oferindu-le posibilitatea de a-și achiziționa bilete cu un discount de 50% până pe 5 iulie. Biletele reduse costă 62,5 lei pentru acces de o zi (în loc de 125 lei), sau 132, 5 lei pentru un abonament de trei zile (în loc de 265 lei), la care se poate adăuga, la cerere, un voucher în valoare de 15 lei pentru zona de camping.

Pentru a beneficia de această promoţie tinerii trebuie să trimită un email pe adresa [email protected] în care să includă cele cinci nume ale membrilor grupului, CNP-ul şi o copie a legitimaţiei de student/elev (acolo unde este cazul) a fiecărei persoane. Mai multe informaţii referitoare la promoţie sunt disponibile pe site-ul MyTicket, www.myticket.ro şi la numărul de telefon 0720 245 383. De asemenea, copiii cu vârsta de maxim 12 ani vor avea acces gratuit la festival dacă sunt însoţiţi de un adult.

 

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festival Bestfest 2012
Festivaluri vineri, 6 iulie 2012

B'ESTFEST 2012

Loc
BESTFEST Park

Trending