Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Nicki Minaj - Starships - VIDEOCLIP

Nicki Minaj a lansat un nou videoclip, realizat pentru ”Starships”, ultimul single extras de pe albumul ”Pink Friday: Roman Reloaded”.
Nicki Minaj

Nicki Minaj

Urmărește-ne pe

Nicki Minaj a lansat un nou videoclip, pe care îl puteți vedea mai jos.

Nicki Minaj

Nicki Minaj (Foto: www.facebook.com)

Acesta a fost realizat pentru ”Starships”, ultimul single extras de pe albumul ”Pink Friday: Roman Reloaded”.

Clipul a fost filmat în Hawaii si o prezintă pe artistă îmbrăcată în diferite costume de baie și dansând alături de ”localnici”. Deși locația din videoclip pare un loc tropical ideal, Minaj a dezvăluit pe Twitter că pe muntele unde a filmat era foarte frig iar vântul era extrem de puternic.

Nicki Minaj - Pink Friday

Nicki Minaj - Pink Friday (Foto: www.facebook.com)

Minaj a lansat cel de-al 2-lea material discografic, ”Pink Friday: Roman Reloaded” la începutul lunii aprilie. Materialul a debutat pe locul 1 în topul celor mai vândute albume din Marea Britanie.

Noul album Nicki Minaj este Nr.1

Nicki Minaj - ”Starships” (clip oficial)

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Coldplay cântă Beastie Boys – VEZI VIDEO

Coldplay a adus un omagiu lui Adam Yauch printr-o interpretare originală și impresionantă a piesei (You Gotta) Fight for Your...

Închide