Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Netsky, N.O.H.A., Şuie Paparude, Trooper și mulți alții la Peninsula 2012

Netsky, N.O.H.A., Şuie Paparude, Trooper, Mike Godoroja şi the Blue Spirit, Alvin És a Mókusok şi Votska vor concerta în acest an în cadrul Festivalului Peninsula, desfăşurat în perioada 23-26 august la Târgu Mureş.
Netsky

Netsky

Netsky, N.O.H.A., Şuie Paparude, Trooper, Mike Godoroja şi the Blue Spirit, Alvin És a Mókusok şi Votska vor concerta în acest an în cadrul Festivalului Peninsula, desfăşurat în perioada 23-26 august la Târgu Mureş.

Detalii despre programul complet la Peninsula 2012.

Netsky

Netsky

Netsky aka Boris Daenen va urca pe scenă pe 25 august şi va prezenta peninsularilor muzica drum and bass cu elemente de electro-house şi dubstep pentru care este atât de apreciat în întreaga lume.

N.O.H.A. (Noise Of Human Art) este un proiect muzical ambiţios construit de Philip Noha în urmă cu aproape 20 de ani şi care nu încetează să uimească fanii cu originalitate cu care mixează drum and bass-ul şi influenţele culturale ale membrilor săi care provin din întreaga lume. Vocea Camilei de Oliveira se va auzi la Târgu Mureş pe 25 august 2012.

Cei de la Şuie Paparude vor fi headlinerii zilei de sâmbătă, 25 august, în arena muzicii electronice.

Trooper va încinge atmosfera pe 26 august, pe scena mare, cu doar câteva ore înainte de reprezentaţia trupei Children of Bodom. Ultimul album lansat, Voodoo, a fost promovat în cadrul unui turneu ce a cuprins 12 concerte în România.

Mike Godoroja şi the Blue Spirit vor aduce anul acesta la Peninsula un un nou material discografic, Hippie Blues. Alvin És a Mókusok se întorc şi ei la Peninsula pe 25 august, iar românii de la Votska vor arăta pe 26 august cu ce au impresionat juriul şi publicul concursului naţional de talente Médiabefutó.

Biletele și abonamentele la Peninsula 2012

Biletele la acest eveniment sunt disponibile pe www.eventim.ro la următoarele prețuri:

-În perioada 15 mai - 1 august
Biletul pe zi - 40 lei
Abonamentul pe 4 zile - 100 lei

- În perioada 1 - 23 august
Biletul pe zi - 60 lei
Abonamentul pe 4 zile - 140 lei

 

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Muse cântă dubstep pe noul album The 2nd Law – VEZI TRAILER

Muse a lansat trailer pentru noul album The 2nd Law, ce abordează teme ecomonice și politice în ritmuri de dubstep

Închide