Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

My Chemical Romance există mulțumită lui Tony Hawk Pro Skater

My Chemical Romance au fost prezenți la festivalul Australian Big Day Out, unde s-au întâlnit cu legendarul skater Tony Hawk.

Publicat

pe

My Chemical Romance (sursa foto zimbio.com)
My Chemical Romance (sursa foto zimbio.com) │ FOTO: zimbio.com

My Chemical Romance au fost prezenți la festivalul Australian Big Day Out, unde s-au întâlnit cu legendarul skater Tony Hawk. Au profitat de ocazie și i-au mulțumit pentru că i-a ajutat să demareze în carieră chiar de nu-și dă seama.

My Chemical Romance (sursa foto zimbio.com)

My Chemical Romance │ FOTO: zimbio.com

Într-un interviu video cu Tony Hawk, chitaristul Frank Iero se lasă năpădat de amintiri.

Frank Iero„Am plecat la drum acum zece ani și motivul pentru care am pornit este că în studioul în care repetam erau două trupe, iar eu făceam parte din cealaltă trupă. Erau două camere separate. Una dintre ele era pentru repetiții și cealaltă pentru spectatori, așa că atunci când trupa mea repeta, mă duceam în cealaltă cameră ca să fumez iarbă și să mă joc Tony Hawk Pro Skater în timp ce ei repetau.”

Frank Iero

Toate acestea aveau să se schimbe când un prieten i-a luat jocurile video și le-a vândut, așa că Iero s-a alăturat trupei...

Solistul Gerard Way prezintă un punct de vedere mai matur al trupei asupra lumii rock-ului.

Gerard Way„Treaba cu emo a existat o perioadă bună și am înțeles asta, așa că am fost supărați numai doi ani pentru că tot așteptam să treacă și a trecut. Acum dacă privim în urmă e ca și atunci când Pearl Jam nu vroiau să fie catalogați drept grunge, dar tot asta sunt. Suntem împăcați cu asta și suntem chiar și mai împăcați cu faptul că acum că a trecut această etapă, putem să fim o trupă rock obișnuită așa cum am fost întotdeauna.”

Gerard Way

Îi puteți urmări pe My Chemical Romance povestind cu Tony Hawk despre originile trupei în video-ul de mai jos.

Trending