Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Muse la Jocurile Olimpice 2012

Muse a purtat Torța Olimpică în orașul natal din Denvor, în prezența a mii de fani.
Muse

Muse

Turul de 70 de zile al Torței Olimpice a început în acest weekend, iar aceasta a fost purtată și de membrii formației Muse, în Teignmouth (Denvon), orașul natal al trupei.

Muse poartă Torța Olimpică 2012

Muse poartă Torța Olimpică 2012

Mii de fani s-au adunat să-i vadă pe Matthew Bellamy, Christopher Wolstenholme și Dominic Howard cum duc Torța Olimpică, iar mai jos puteți vedea înregistrarea momentului.

Potrivit BBC News, cea de-a 2-a zi de tur al Torței Olimpice s-a desfășurat între orașele Playmouth și Exeter, iar de-alungul traseului au existat 121 de purtători, printre care s-au numărat veterani, sportivi, medici și artiști.

Muse poartă Torța Olimpică - Foto

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

În prezent, Muse înregistrează un nou album în Londra, care este programat să apară în octombrie 2012. Se pare că trupa va surprinde fanii cu un sound foarte diferit, iar primul incidiu este dat de faptul că Muse colaborează cu David Campbell, compozitorul care a lucrat cu Radiohead la 15 Steps și cu U2 la musical-ul Spiderman: Turn Off The Dark.

Muse poartă Torța Olimpică - Video

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Usher vorbește despre noul album

Usher vrea ca noul album Looking 4 Myself să ofere oamenilor libertatea de a renunța la inhibiții și de a...

Închide