Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Mumford & Sons anunță o piesă nouă

O nouă Mumford & Sons, Learn Me Right, va apărea pe coloana sonoră a noului film Disney, Brave.
Mumford and Sons & Birdy

O nouă Mumford & Sons, Learn Me Right, va apărea pe coloana sonoră a noului film Disney, Brave. Cântecul a fost compus special pentru film și este interpretat de personajul principal al peliculei, Birdy împreună cu trupa. Piesa este plină de emoție dar are un ritm alert ce te indeamnă la dans.

Mumford and Sons

Mumford & Sons (Foto: www.facebook.com)

Filmul, al cărui trailer îl puteți vedea mai jos, va avea premiera pe 22 iunie.

Mumford & Sons a declarat la începutul anului că lucrează la un nou material discografic ce va apărea în magazine în a doua parte a acestui an. Până acum, singura piesă nouă prezentată publicului este Home. Aceasta a fost interpretată constant de grup în festivalurile din 2011, dar nu se știe dacă va fi inclusă pe noul album.

Trailer Brave

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
50 Cent lucrează la un nou album

Rapper-ul 50 Cent revine cu nou mixtapte, intitulat The Lost Tape și anunță un nou album pentru luna iulie.

Închide