Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO Juriul X Factor 2020X Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Mumford and Sons & Birdy - Learn Me Right, piesă nouă - AUDIO

Mumford and Sons a dezvăluit melodia Learn Me Right, inclusă pe coloana sonoră a filmului Brave produs de Disney.
Mumford and Sons & Birdy

Mumford and Sons a dezvăluit melodia Learn Me Right, inclusă pe coloana sonoră a filmului Brave produs de Disney. Cântecul a fost compus special pentru pelicula ce a avut premiera pe 22 iunie și este interpretat alături de personajul principal, Birdy.

Mumford and Sons & Birdy

Mumford and Sons a declarat că în prezent pregătește un nou material discografic ce este așteptat în magazine în a doua parte a acestui an.

Vorbind despre procesul de înregistrare, Ben Lovett a declarat pentru MTV News:

"Suntem în etapa finală, nu am terminat şi nici nu ştim care va fi tracklist-ul exact, trebuie să mai testăm unele melodii. La unele piese am renunţat, la altele încă ne mai gândim, vrem să fie un album coerent care să ne reprezinte în totalitate. În acest moment nu s-a stabilit data lansării. Aş vrea să vă pot spune dacă o anume piesă va fi sau nu pe disc, însă nu pot. Încercăm să urgentăm lucrurile lucrând foarte intens."

Anul trecut, formația a interpretat constant în cadrul concertelor susținute, melodia Home. Încă nu se ştie dacă aceasta va fi sau nu inclusă pe noul material.

Mumford and Sons & Birdy - Learn Me Right

Citește mai multe despre BirdyMumford and Sons
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lana del Rey - National Anthem - VIDEOCLIP

Lana del Rey a lansat prin intermediul paginii sale de Facebook videoclipul piesei National Anthem.

Închide