Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Motörhead la OST Fest - VEZI FOTO

Publicat

pe

Motorhead au zguduit scena OST Fest la Romexpo
Motorhead au zguduit scena OST Fest la Romexpo │ FOTO: Teodora Maftei / InfoMusic.ro

După trei zile de rock la foc automat, OST Fest s-a închieat cu încă un nume răsunator pe scena de la Romexpo - Motörhead. Legendele rock-ului au oferit Bucureștiului un spectacol demn unui final de festival de asemenea anvergură, cu un setlist cuprinzător și un sunet cutremurător.

Trupa a urcat pe scenă cu un anunț sincer și cuprinzător: We are Motörhead! And we play Rock`n`Roll!Nu am apucat să savurăm pe deplin acest mic preludiu al spectacolului că Lemmy, Phil și Mikkey au și pornit mașinăria de rock cu Bomber. Au urmat apoi Damage Case, I Know How to Die, puteți vedea setlist-ul complet mai jos.

Motorhead au zguduit scena OST Fest la Romexpo

Motorhead au zguduit scena OST Fest la Romexpo │ FOTO: Teodora Maftei / InfoMusic.ro

Vezi galeria foto completă cu Motohead la OST Fest

Concertul Motörhead a fost în antiteză perfectă cu cel Mötley Crue din prima seară. Muzica s-a auzit mult mai bine (atât din punct de vedere al sonorizării, dar și al artiștilor), iar spectacolul lipsit de balerine și caruselea transmis publicului energia exact așa cum trebuia, chiar dacă s-a rezumat la elemente clasice ale unui show rock.

Interacțiunea cu publicul a fost la fel, scurtă și la obiect. Piesa Just 'Cos You Got The Right a fost prezentată de Lemmy ca fiind "A song about politicians. You don't like politicians, do you, guys? They're all wankers!" iar Going to Brazil care a urmat a fost dedicată tuturor brazilienilor de la festival.

Phil Campbell a primit din public un banner cu mesajul „Phil, you are my hero!” la sfârșitul concertului de la OST Fest

Phil Campbell a primit din public un banner cu mesajul „Phil, you are my hero!” la sfârșitul concertului de la OST Fest

După o zi toridă și după atâtea concerte, aș fi spus că publicul de la Motörhead o să cedeze repede. Cu o seară înainte, zeci de oameni părăseau festivalul în timp ce Manowar erau încă pe scenă. Dimpotrivă, metaliștii au fost parcă mai mulți și mai activi ca niciodată. Dacă la Mötley Crue, doar primele rânduri erau energice, la Motörhead cât vedeai cu ochii lumea cânta și dădea din plete cu înverșunare.

Un decor simplu, dar de efect - Motorhead la OST Fest 2012

Un decor simplu, dar de efect - Motorhead la OST Fest 2012 │ FOTO: Teodora Maftei / InfoMusic.ro

După 70 de minute de rock la maxim, ne-am luat la revedere de la OST Fest și am plecat cu multe amintiri și gânduri bune. Nu am mai așteptat concertele de pe scena secundară, dar deja se esența festivalului se risipise, standurile se închideau și echipa strângea gardurile.

Setlist Motörhead la OST Fest 2012

Bomber
Damage Case
I Know How to Die
Stay Clean
Metropolis
Over the Top
One Night Stand
The Chase Is Better Than the Catch
The One to Sing the Blues
(incl Drum Solo)
Just 'Cos You Got the Power
Going to Brazil
Killed by Death

Bis:
Ace of Spades
Overkill

Vezi galeria foto completă cu Motohead la OST Fest

Trending