Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Festivalul Metallica - Orion Music + More va fi difuzat live pe Youtube - VEZI VIDEO

Super festivalul Metallica - Orion Music + More din Atlantic City va fi difuzat live pe Youtube în acest weekend.
orion music + more

Vă povesteam în urmă cu ceva vreme despre un super festival, Orion Music + More în care rockerii de la Metallica vor avea statut special. Evenimentul se va desfăşura pe 23 şi 24 iunie la Bader Field în Atlantic City şi aliniază la start 30 de trupe. - Program Orion Music +More.

orion music + more

Ce are atât de special acest festival? În primul rând faptul că Metallica va concerta în ambele seri şi în al doilea rând faptul că trupa va cânta integral două dintre cele mai bune albume din discografia personală Ride the Lightning pe 23 iunie şi Black Album pe 24 iunie. Dacă nu sunteţi convinşi încă, apăsaţi play pe următorul trailler:

Vă tentează? Dacă da mai aveţi încă timp să vă achiziţionaţi bilete pentru concert şi pentru un zbor peste ocean, dacă însă timpul sau finanţele vă presează instalaţi-vă comod în canapea pentru că show-ul va fi difuzat live pe Youtube după cum urmează:

Sâmbătă, 23 iunie, începând cu ora 24.00, ora locală, va începe transmisia live cu concertele Lucero, The Gaslight Anthem şi evident Metallicaaaaa cu setul Ride the Lightning, cântat în întregime în premieră mondială.

Orion Music + More - LIVE din 23 iunie ora 24.00

Duminică, 24 iunie de la aceeaşi oră, veți avea parte de Best Coast, Eric Chrch şi de Metallica cu super discul The Black Album.

Orion Music + More - LIVE din 24 iunie ora 24.00

ROCK ON! \m/

Citește mai multe despre Metallica
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Yoko Ono lansează un album cu Kim Gordan și Thurston Moore (Sonic Youth) – VEZI VIDEO

Yoko Ono, Kim Gordan și Thurston Moore de la Sonic Youth lansează un mini album intitulat YOKOKIMTHURSTON. Format din 6...

Închide