Urmărește-ne în Social Media

BLOG

Melodia de B'ESTFEST

Prietenii noștri din blogosferă au organizat - fiecare pe blogul personal - concursuri cu abonamente la festivalul B'ESTFEST. Pentru a participa la concursurile lor, trebuie să le răspunzi cu o melodie ce ține rol de parolă, pe care o vei găsi în antetul știrilor InfoMusic.

Publicat

pe

Infomusic B'Estfest
Infomusic B'Estfest

UPDATE: Blogurile următoare găzduiesc concursurile Melodia de B'ESTFEST

Îți spunem din nou: Prietenul după muzică se cunoaște!

Prietenii noștri din blogosferă au organizat - fiecare pe blogul personal - concursuri cu abonamente la festivalul B'ESTFEST. Pentru a participa la concursurile lor, trebuie să le răspunzi cu o melodie ce ține rol de parolă, pe care o vei găsi în antetul știrilor InfoMusic. Trebuie să dai click pe personajul muzical.

Infomusic B'Estfest

InfoMusic.ro îți spune MELODIA DE B'ESTFEST

Melodiile sunt împărțite pe trei genuri principale regăsite în lineup-ul evenimentului din B'Estfest Summer Camp - ROCK, RAP, ELECTRO. Fiecare blogger a ales genul din cadrul căruia  îți va solicita parola. Tot ce ai de făcut e să intri pe o știre din genul respectiv și să preiei titlul melodiei.

Succes să ne vedem la  B'ESTFEST 2012!

Festivalul B'Estfest 2012 va avea loc în perioada 6-8 iulie în B'Estfest Park-ul de pe malul lacului Pasărea din Tunari. Anul acesta organizatorii au pregătit un line-up format din 100 de trupe ce vor încinge spiritele pe cele 7 scene. În materie de activităţi publicul va avea parte de cluburi şi terase, zona de sport şi recreere, zona dedicată artelor, parcul de distracții, workshop-uri şi ateliere pe diferite teme.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festival Bestfest 2012
Festivaluri vineri, 6 iulie 2012

B'ESTFEST 2012

Loc
BESTFEST Park
Comentează

Trending