Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Melodia de B'ESTFEST

Prietenii noștri din blogosferă au organizat - fiecare pe blogul personal - concursuri cu abonamente la festivalul B'ESTFEST. Pentru a participa la concursurile lor, trebuie să le răspunzi cu o melodie ce ține rol de parolă, pe care o vei găsi în antetul știrilor InfoMusic.
Infomusic B'Estfest

Infomusic B'Estfest

UPDATE: Blogurile următoare găzduiesc concursurile Melodia de B'ESTFEST

Îți spunem din nou: Prietenul după muzică se cunoaște!

Prietenii noștri din blogosferă au organizat - fiecare pe blogul personal - concursuri cu abonamente la festivalul B'ESTFEST. Pentru a participa la concursurile lor, trebuie să le răspunzi cu o melodie ce ține rol de parolă, pe care o vei găsi în antetul știrilor InfoMusic. Trebuie să dai click pe personajul muzical.

Infomusic B'Estfest

InfoMusic.ro îți spune MELODIA DE B'ESTFEST

Melodiile sunt împărțite pe trei genuri principale regăsite în lineup-ul evenimentului din B'Estfest Summer Camp - ROCK, RAP, ELECTRO. Fiecare blogger a ales genul din cadrul căruia  îți va solicita parola. Tot ce ai de făcut e să intri pe o știre din genul respectiv și să preiei titlul melodiei.

Succes să ne vedem la  B'ESTFEST 2012!

Festivalul B'Estfest 2012 va avea loc în perioada 6-8 iulie în B'Estfest Park-ul de pe malul lacului Pasărea din Tunari. Anul acesta organizatorii au pregătit un line-up format din 100 de trupe ce vor încinge spiritele pe cele 7 scene. În materie de activităţi publicul va avea parte de cluburi şi terase, zona de sport şi recreere, zona dedicată artelor, parcul de distracții, workshop-uri şi ateliere pe diferite teme.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gojira & Planet H feat. Deliric – Fugi - VIDEOCLIP

Gojira & Planet H și Deliric ne sfătuiesc să fugim cât putem de tare când vedem garda, în noul videoclip...

Închide