Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Maximo Park vrea să bată un record mondial

Trupa a anunțat că are de gând să susțină 5 concerte în 5 magazine de discuri diferite într-o singură zi.
Maximo Park

Maximo Park

Maximo Park vrea să urce mai sus ștafeta pentru recordul mondial privind cele mai multe cântări susținute de un artist în într-o singură zi, în magazinele de discuri, propunându-și să concerteze în 5 locații diferite.

Maximo Park

Maximo Park (Foto: www.facebook.com)

Astfel, formația își promovează și noul material The National Health, lansat în urmă cu două zile pe 11 iunie. Concertele vor avea loc pe 16 iunie, în Stockton, Sunderland și Newcastle din Marea Britanie. Întreaga aventură este programată să înceapă la 11:30 și teoretic ultimul spectacol va avea loc la 18:00.

”Cumpărăm frecvent discuri și preferăm să ne facem acest plezir în magazinele retailerilor independenți care au o iubire autentică pentru muzică și niște foarte prietenoși. Luând aceste lucruri în considerare ne-am decis să încercăm să susținem 5 concerte într-o singură zi în 5 magazine diferite pentru a sărbători lansarea albumului The National Health. Organizarea este un coșmar și prezintă numeroase riscuri, dar ocazional ne place să ne depășim limitele.” a declarat solistul trupei Paul Smith.

Clip oficial: Maximo Park - Hips And Lips

Citește mai multe despre Maximo Park
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Elton John anunță un nou box set

Elton John se pregătește să lanseze un nou box set ce include cinci albume de la începutul anilor 70, intitulat...

Închide