Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Maximo Park vrea să bată un record mondial

Trupa a anunțat că are de gând să susțină 5 concerte în 5 magazine de discuri diferite într-o singură zi.

Publicat

pe

Maximo Park
Maximo Park │ FOTO: www.facebook.com

Maximo Park vrea să urce mai sus ștafeta pentru recordul mondial privind cele mai multe cântări susținute de un artist în într-o singură zi, în magazinele de discuri, propunându-și să concerteze în 5 locații diferite.

Maximo Park

Maximo Park │ FOTO: www.facebook.com

Astfel, formația își promovează și noul material The National Health, lansat în urmă cu două zile pe 11 iunie. Concertele vor avea loc pe 16 iunie, în Stockton, Sunderland și Newcastle din Marea Britanie. Întreaga aventură este programată să înceapă la 11:30 și teoretic ultimul spectacol va avea loc la 18:00.

”Cumpărăm frecvent discuri și preferăm să ne facem acest plezir în magazinele retailerilor independenți care au o iubire autentică pentru muzică și niște foarte prietenoși. Luând aceste lucruri în considerare ne-am decis să încercăm să susținem 5 concerte într-o singură zi în 5 magazine diferite pentru a sărbători lansarea albumului The National Health. Organizarea este un coșmar și prezintă numeroase riscuri, dar ocazional ne place să ne depășim limitele.” a declarat solistul trupei Paul Smith.

Clip oficial: Maximo Park - Hips And Lips

Comentează

Trending