Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Mary J. Blige: Îmi place să cânt rock - VEZI VIDEO

Se pare că rock-ul i se potrivește lui Mary J. Blige atât de bine, încât fanii îi sugerează ca viitorul album să fie unul rock.

Publicat

pe

Mary J. Blige
Mary J. Blige │ FOTO: www.facebook.com

Cântăreața de R&B, Mary J. Blige apare în noul musical Rock of Ages, unde interpretează rolul lui Justice, proprietara unui club de striptease. (vezi trailer mai jos) În cadrul filmului, artista interpretază mai multe piese rock clasice. Se pare că genul i se potrivește atât de bine, încât fanii îi sugerează lui Blige ca viitorul album să fie unul rock.

Mary J. Blige

Mary J. Blige │ FOTO: www.facebook.com

”Există o mare probabilitate să înregistrez un album rock deoarece toată lumea mă încurajează să fac asta. Energia pe care o transmite rock ‘n’ roll-ul se regăsește în muzica mea întrucât reușesc să transmit emoții intense.”, a declarat artista.

May J. Blige nu este străină de muzica rock. În 2006 cântăreața a colaborat cu U2 la piesa One. (vezi clip mai jos)

Rock of Ages îi prezintă în rolurile principale pe Tom Cruise, Julianne Hough, Alec Baldwin, Russell Brand și are premiera în cinematografele din România pe 22 iunie.

Trailer: Rock of Ages

Clip oficial: U2 feat. Mary J. Blige - One

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Mary J. Blige lansează piesa "Rent Money" şi anunţă albumul "Good Morning Gorgeous"

Mary J. Blige revine în 2022 cu un nou album, de pe care tocmai a lansat primul single, "Rent Money". Legenda muzicii R&B şi hip-hop soul va lansa în acest an albumul "Good Morning Gorgeous" şi a publicat tracklist-ul acestui LP, pe care îl găsiţi în articol.

Publicat

pe

Coperta album Mary J Blige Drop Dead Gorgeous
Coperta album Mary J Blige Drop Dead Gorgeous │ FOTO: Mary J Blige

"Rent Money" este o colaborare cu Dave East şi sună ca o piesă dint-un film despre Bronx. Este un track R&B combinat cu elemente hip-hop, cu povestea clasică de cartier şi cu eterna zbatere de a obţine banii de chirie, pentru a îi pierde apoi prin trădare. E vorba despre trădarea celui drag, în care ţi-ai pus toate speranţele, visurile şi... economiile. Piesa are pe fundal pian, o percuţie discretă, iar vocea lui lui Mary J. Blige e plină de ecou şi gravitate.

Albumul său de studio cu numărul 14 va sosi în februarie 2022 şi îi include pe Anderson .Paak, Usher, DJ Khaled şi mulţi alţii. Discul a fost creat cu ajutorul lui D'Mile, H.E.R., Lucky Daye şi Tiara Thomas. Include 13 track-uri pe care le găsiţi mai jos:

1. No Idea
2. Love Will Never
3. Here With Me (Feat. Anderson .Paak)
4. Rent Money (Feat. Dave East)
5. Amazing (Feat. DJ Khaled)
6. GMG Interlude
7. Good Morning Gorgeous
8. Come See About Me
9. On Top (Feat. Fivio Foreign)
10. Love Without The Heartbreak
11. Failing In Love
12. Enough
13. Need Love (Feat. Usher)

Albumul "Good Morning Gorgeous" va debuta pe 11 februarie, cu două zile înainte ca Mary J. Blige să urce pe scena concertului de la pauză Super Bowl. Va fi un eveniment înţesat cu staruri, precum Dr. Dre, Eminem, Snoop Dogg şi Kendrick Lamar. În ultimii ani cântăreaţa din Bronx a pivotat spre lumea filmului, cu roluri în pelicule precum "Prison Song", "Rock of Ages", "Black Nativity" şi "Body Cam". Rolul său din "Mudbound" (2017) i-a adus prima nominalizare la Oscar şi Globul de Aur.

Cel mai solicitant rol a fost cel din filmul biografic "Respect" din 2021, despre viaţa Arethei Franklin. Acolo Mary juca rolul cântăreţei jazz Dinah Washington. În februarie 2021 Blige a fost nominalizată pentru introducerea în Rock and Roll Hall of Fame.

Citește în continuare

Trending