Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Madonna lucrează din greu pentru noul turneu

Fotografiile din timpul repetițiilor dezvăluie un show ciudat, dark și energic, pe care Madonna l-a pregătit pentru Turneul 2012 ce debutează pe 31 mai la Tel Aviv.

Publicat

pe

Madonna
Madonna

Madonna s-a pregătit intens pentru noul turneu ce are premiera pe 31 mai la Tel Aviv. Artista promovează albumul recent lansat, MDNA și promite un show de excepție, ca de fiecare dată. Pentru a le face poftă fanilor, Madonna a dezvăluit câteva fotografii realizate în timpul repetițiilor, pe care le puteți vedea în galeria de mai jos.

MDNA Tour 2012 - Repetiții

MDNA Tour 2012 - Repetiții │ FOTO: www.facebook.com

Artista ne-a obișnuit cu show-uri inedite și nici anul acesta nu duce lipsă de creativitate. Din fotografii se poate observa că spectacolul va avea unele momente mai dark, în care dansatorii vor interpreta roluri foarte ciudate. Pe de altă parte, secvențele în care artiștii sunt îmbrăcați colorat și energici denotă faptul că show-ul Madonnei inlude momente pline de viața și dans ce vor ridica publicul în picioare.

Turneul este format din 54 de concerte ce includ orașe precum Londra, Istanbul, Roma, Milano, Barcelona, Berlin, Amsterdam, Viena, Moscova, Kiev, Bronx, Toronto, Chicago și Los Angeles.

Repetiții turneu Madonna 2012 - galerie foto

Comentează

Trending