Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Madonna lucrează din greu pentru noul turneu

Fotografiile din timpul repetițiilor dezvăluie un show ciudat, dark și energic, pe care Madonna l-a pregătit pentru Turneul 2012 ce debutează pe 31 mai la Tel Aviv.
Madonna

Madonna

Madonna s-a pregătit intens pentru noul turneu ce are premiera pe 31 mai la Tel Aviv. Artista promovează albumul recent lansat, MDNA și promite un show de excepție, ca de fiecare dată. Pentru a le face poftă fanilor, Madonna a dezvăluit câteva fotografii realizate în timpul repetițiilor, pe care le puteți vedea în galeria de mai jos.

MDNA Tour 2012 - Repetiții

MDNA Tour 2012 - Repetiții (Foto: www.facebook.com)

Artista ne-a obișnuit cu show-uri inedite și nici anul acesta nu duce lipsă de creativitate. Din fotografii se poate observa că spectacolul va avea unele momente mai dark, în care dansatorii vor interpreta roluri foarte ciudate. Pe de altă parte, secvențele în care artiștii sunt îmbrăcați colorat și energici denotă faptul că show-ul Madonnei inlude momente pline de viața și dans ce vor ridica publicul în picioare.

Turneul este format din 54 de concerte ce includ orașe precum Londra, Istanbul, Roma, Milano, Barcelona, Berlin, Amsterdam, Viena, Moscova, Kiev, Bronx, Toronto, Chicago și Los Angeles.

Repetiții turneu Madonna 2012 - galerie foto

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Coldplay feat. Rihanna - Princess Of China - VIDEOCLIP

Chris Martin de la Coldplay și Rihanna sunt personajele principale din noul ”film” Princess Of China.

Închide