Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Linkin Park vorbește despre autodistrugere

Linkin Park a lansat videoclipul Burn It Down, o viziune digitalizată a sound-ului agresiv și în forță al trupei.
linkin-park

Mult așteptatul clip Burn It Down al lui Linkin Park a avut premiera pe MTV. Schimbarea din sound-ul formației se reflectă și în videoclip (vezi mai jos), care este agresiv și în forță, dar într-o viziune digitalizată, regizată de Joe Hahn.

Linkin Park - Burn It Down VIDEO

Secvență clip Linkin Park - Burn It Down

Trupa parcă se află într-un nucleu virtual unde energiile se intensifică odată cu beat-urile piesei până ajung să explodeze, iar fiecare membru se autodistruge în flăcări.

Single-ul Burn It Down este extras de pe noul album al grupului Living Things ce se lansează pe 26 iunie.

Trupa Linkin Park este așteptată cu nerăbdare la București pe 6 iunie, când va concerta la Romexpo. Mai este puțin timp până la spectacol, iar la categoria Golden Circle au mai rămas de vânzare doar 500 de bilete.

Clip oficial: Linkin Park - Burn It Down

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gym Class Heroes cred în luptători

Gym Class Heroes și Ryan Tedder (One Republic) prezintă viața gimnastului american John Orozco, în noul videoclip The Fighter.

Închide