Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Linkin Park va lansa patru compilații live

Publicat

pe

Linkin Park
Linkin Park │ FOTO: www.facebook.com

Linkin Park va susține pe 6 iunie la Romexpo primul concert pentru publicul român. Evenimentul va avea loc în cadrul turneului de promovare a albumului Living Things disponibil în magazine începând cu data de 26 iunie.

Linkin Park
Până la lansarea oficială, rockerii americani au hotărât să pună pe piaţă via Spotify, o serie de compilaţii live ce corespund fiecărui album lansat până în prezent. Prima compilaţie, Hybrid Theory: Live Around The World, este deja disponibilă începând de ieri, 31 mai, urmând ca pe data de 6 iunie să apară Meteora: Live Around The World, urmată de Minutes To Midnight: Live Around The World pe 12 iunie şi A Thousand Suns: Live Around The World pe 19 iunie. Aceste materiale pot fi ascultate imediat ce devin disponibile pe site-ul oficial Linkin Park.

Vorbind despre Living Thinkg, vocalul Mike Shinoda a declarat recent:

“Este foarte diferit. Simt că am reuşit să extragem esenţa din fiecare lucru pe care l-am făcut până acum şi să o concentrăm în fiecare piesă. Nu doar în albumul per ansamblu, ci în fiecare melodie. Iar mai apoi am presărat cu chestii pe care nu le-am mai făcut niciodată.”

Până acum de pe acest material, trupa a oferit fanilor piesa Burn It Down ce beneficiază şi de un videoclip.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Linkin-Park concerteaza in Romania
Concerte miercuri, 6 iunie 2012

Linkin Park

Loc
Romexpo

Trending