Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Linkin Park va lansa patru compilații live

Linkin Park va susține pe 6 iunie la Romexpo primul concert pentru publicul român. Evenimentul va avea loc în cadrul turneului de promovare a albumului Living Things disponibil în magazine... Continuare »
Linkin Park

Linkin Park va susține pe 6 iunie la Romexpo primul concert pentru publicul român. Evenimentul va avea loc în cadrul turneului de promovare a albumului Living Things disponibil în magazine începând cu data de 26 iunie.

Linkin Park
Până la lansarea oficială, rockerii americani au hotărât să pună pe piaţă via Spotify, o serie de compilaţii live ce corespund fiecărui album lansat până în prezent. Prima compilaţie, Hybrid Theory: Live Around The World, este deja disponibilă începând de ieri, 31 mai, urmând ca pe data de 6 iunie să apară Meteora: Live Around The World, urmată de Minutes To Midnight: Live Around The World pe 12 iunie şi A Thousand Suns: Live Around The World pe 19 iunie. Aceste materiale pot fi ascultate imediat ce devin disponibile pe site-ul oficial Linkin Park.

Vorbind despre Living Thinkg, vocalul Mike Shinoda a declarat recent:

“Este foarte diferit. Simt că am reuşit să extragem esenţa din fiecare lucru pe care l-am făcut până acum şi să o concentrăm în fiecare piesă. Nu doar în albumul per ansamblu, ci în fiecare melodie. Iar mai apoi am presărat cu chestii pe care nu le-am mai făcut niciodată.”

Până acum de pe acest material, trupa a oferit fanilor piesa Burn It Down ce beneficiază şi de un videoclip.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Linkin Park
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Soundgarden lucrează la un clip nou

Soundgarden va lansa videoclipul piesei ”Live to Rise”, de pe coaloana sonoră a filmului ”Avengers”.

Închide