Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Linie de transport specială pentru B'Estfest 2012

Organizatorii B’Estfest vor asigura transportul publicului de la și către festival cu o linie specială de autobuze care va funcţiona inclusiv pe timp de noapte.
Festival Bestfest 2012

Organizatorii B’Estfest Summer Camp vor asigura transportul publicului de la și către festival cu o linie specială de autobuze care va funcţiona inclusiv pe timp de noapte. În plus, Șuie Paparude se alătură confirmărilor de până acum în line-up-ul evenimentului. Trupa va concerta în Freedom Dance Arena, pe data de 6 iulie, în aceeași zi cu Stanton Warriors.

Detalii despre programul B'Estfest 2012

Festival Bestfest 2012

Transportul la B'Estfest 2012

- RATB - Linia de transport va funcţiona tur şi retur, de la Piaţa Charles de Gaulle (staţia de metrou Aviatorilor), cu oprire şi în Piaţa Presei Libere, până la intrarea în B’Estfest Park. Autobuzele vor avea inscripţionate textul Linie specială B’Estfest şi vor circula cu o frecvenţă de 15 minute, începând cu ora 16:00 în dată de 6 iulie şi respectiv ora 12:00 în zilele de 7 şi 8 iulie, până la ora 22:00. Se va circula în direcţia B’Estfest Park inclusiv după ora 22:00, însă la interval de 60 de minute, până la ora 2 dimineaţa. La întoarcere, autobuzele vor pleca de la B’Estfest Park spre Bucureşti, în funcţie de fluxul de spectatori, la interval de 15 sau 30 de minute, până la ora 4:00 dimineaţa. Plata călătoriei este de 1,5 lei.

- Microbuz - Linia de maxi-taxi 445, cu staţie la refugiul de tramvai al liniilor 16 şi 36 (din staţia de metrou Pipera) sau de la Staţia Băneasa S.A. Acesta va circula la interval de 15 – 20 de minute iar capătul de linie se va afla în imediata apropiere festivalului, microbuzul fiind disponibil şi pe timp de noapte.

- Maşina personală - Parcare gratuită în cadrul B’Estfest Park, pentru cel mai bun traseu putând consulta harta de mai jos.

- Bicicleta - La intrarea în spaţiul de festival vor exista şi suporturi speciale pentru biciclete disponibile pentru fanii stilul “pe două roţi”.

Hartă transport B'Estfest 2012

Harta transport B'ESTFEST

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Festivalul Plai 2012 - VEZI PROGRAM

Cea de-a 7 ediţie a Festivalului Plai va avea loc în acest an în perioada 14 - 16 septembrie la...

Închide