Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO

Lily Allen confirmă revenirea în muzică

Lily Allen s-a retras din lumea pop în urmă cu 2 ani, dar se pare că dragostea pentru muzică este prea mare, iar cântăreața lucrează la un nou album.
Lily Allen

Lily Allen

Urmărește-ne pe

Zvonurile potrivit cărora Lily Allen se întoarce în industria muzicală s-au adeverit. Artista a confirmat că lucrează la un nou album, pe contul său de Twitter.

Lily Allen

Lily Allen (Foto: www.facebook.com)

”Am marea plăcere să vă anunț că în prezent mă aflu în studioul de înregistrări alături de Greg Kurstin. Nu este cine știe ce. Doar experimentez mai multe lucruri să vad dacă mi se potrivește ceva”

Allen s-a retras din lumea pop în urmă cu 2 ani, dar se pare că dragostea pentru muzică este prea mare, iar cântăreața nu poate sta departe de studio. Cântăreața pop și Kurstin au lucrat împreună și la ultimul disc lansat în 2009, It’s Not Me, It’s You. În plus, Kurstin a produs artiste precum Ladyhawke, Kelly Clarkson, Ke$ha și Marina And The Diamonds.

În noiembrie anul trecut Lily Allen a născut primul său copil, o fată pe care a botezat-o Ethel Mary. De asemenea, artista a început să conducă un magazin de modă din Londra, numit Lucy In Disguise.

Lily Allen - 22

Citește mai multe despre Lily Allen
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Backyard Weekend 2012 - VEZI PROGRAM

Backyard Weekend va avea loc pe 23 şi 24 iunie 2012 începând cu ora 20.00 în cadrul Complexului Studenţesc Tei....

Închide