Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare" Sandra Izbașa la Masked Singer România 2020Sandra Izbașa a fost primul personaj demascat la Masked Singer Romania - VIDEO Jojo a câștigat prima emisiune Te cunosc de undeva! cu rolul Evora (Taraful de la Vărbilău)Jojo a câștigat primul episod de transformări la "Te cunosc de undeva! #15"

Les Elephants Bizarres – Nu mă opri – VIDEOCLIP

Elefanții bizari sunt de neoprit! Trupa a lansat astăzi videoclipul piesei Nu mă opri, filmat de 1 mai la Vama Veche.
Les Elephants Bizzares - Nu mă opri VIDEO

Les Elephants Bizzares - Nu mă opri VIDEO

Elefanții bizari sunt de neoprit! Trupa a lansat astăzi videoclipul piesei Nu mă opri, pe care îl puteți vedea mai jos. Clipul a fost filmat de 1 mai  la Vama Veche, după cum a dezvăluit pentru InfoMusic, Ștefan Matei vocea formației.

Les Elephants Bizzares - Nu mă opri VIDEO

Les Elephants Bizzares - Nu mă opri VIDEO (Foto: www.facebook.com)

Piesa are o mare însemnătate pentru Matei, deoarece exprimă încrederea sa în îndeplinirea viselor. Nu mă opri este prima melodie înregistrată de Les Elephants Bizarres în română și va fi inclusă pe noul album la care trupa lucrează încă de la începutul anului.

Cu acest material grupul face tranziția de la indie rock la zona pop rock, unde a declarat că se regăsesc. Încă fără titlu, discul include și cea de-a 2-a piesă în română, Zoologic. Lansarea acestuia va avea loc undeva în toamnă.

Clip Oficial: Les Elephants Bizarres - Nu mă opri

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Les Elephants Bizarres
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Subcarpați – Balada Românului - VIDEOCLIP

Subcarpați a găsit echilibrul dintre tradiție și modernism. Acest lucru este evidențiat în noul clip, Balada românului.

Închide