Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Lady Gaga lansează noul album în septembrie

Lady Gaga a spus de la începutul anului că lucrează la un nou material, iar acum artista anunță că acesta va fi lansat în septembrie.
Lady Gaga (sursa foto fashionavecpassion.ro)

Lady Gaga a spus de la începutul anului că lucrează la un nou material, iar acum artista anunță că acesta va fi lansat în septembrie. În postul său de pe Twitter, cântăreața pop a spus doar că a finalizat înregistrările și că a prezentat materialul casei de discuri.

Lady Gaga (sursa foto fashionavecpassion.ro)

Lady Gaga

Nu se cunosc încă alte amănunte despre viitorul album, nici măcar titlul lui nu a fost dezvăluit, deși în mai Gaga a mărturist că a ales deja numele discului. De asemenea, în diferite interviuri artista a lăsat de înțeles că albumul va include un duet cu Elton John, dar acest lucru nu a fost confirmat.

Gaga este una dintre cele mai în vogă artiste la ora actuală, iar fanii din România vor avea ocazia să vadă în această vară mult controversatul spectacol al vedetei pop peste puțin timp. Lady Gaga va concerta pe 16 august, pe Arena Națională din București.

 

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Lady Gaga
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul aniversar IRIS se mută la Piața Constituției

Anul acesta, pe 22 iunie, trupa IRIS aniversează 35 de ani de carieră. Deşi ințial concertul ar fi trebuit să...

Închide