Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Keo și Mircea Baniciu - Acasă, piesă nouă - AUDIO

Keo şi Mircea Baniciu şi-au unit forţele în acest început de vară şi au realizat împreună o melodie caldă în care este foarte bine surprins sentimentul de dor de casă.
keo si baniciu

Keo şi Mircea Baniciu şi-au unit forţele în acest început de vară şi au realizat împreună o melodie caldă în care este foarte bine surprins sentimentul de dor de casă. Piesa se numeşte Acasă şi a fost lansată astăzi, 19 iunie, ca un cadou pentru fani.

keo si baniciuDespre această colaborare inedită Keo a povestit:

"De mult îmi doream o piesă cu un astfel de sound şi mă bucur să am un prieten şi un artist deosebit lângă mine, Mircea Baniciu, mai ales că am fost fanul lui dintotdeauna. Lucrând cu Mircea m-am simţit un pic ca Andrii Popa."

Keo și Mircea Baniciu - Acasă

Citește mai multe despre KeoMircea Baniciu
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Freedom Jazz Festival 2012 la Vama Veche

Festivalul Internaţional Freedom Jazz va avea loc anul acesta între 19 şi 21 iulie la Vama Veche. Programul si pretul...

Închide