Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Kempes cu Rezident EX - Povestiri din Gară - AUDIO

Kempes si Rezident EX au oferit fanilor varianta reînregistrată a piesei Povestiri din gară.
Rezident EX

Kempes și Rezident EX

Ovidiu Kempes şi-a anunţat revenirea pe scenă alături de Rexident Ex, proiectul muzical ce reuneşte foşti componenţi Cargo. Trupa va susţine în acest an un concert la Arenele Romane din Bucureşti şi o reprezentaţie la Folk You 2012.

Rezident EX
În urmă cu câteva ore, Kempes & Co, au oferit fanilor varianta reînregistrată a piesei Povestiri din gară, despre care solistul își amintește cum a luat naștere:

"Faptul că iubita mea de atunci locuia în orașul cu cele mai multe gări din România a avut indirect un rol în apariția acestei piese. Orașul avea patru gări și, ca să nu supăr pe nimeni, ar fi trebuit să compun tot atâtea piese. Dar gara despre care scriu eu este în noi, o știm toți, este 'tentația' noastră de a ajunge undeva și dorința noastră de a ne întoarce la ce suntem și simțim. Pentru că eram îndrăgostit, am devenit un navetist notoriu și am pătruns în universul CFR: Căile Ferate Romantice. Fiecare călătorie avea povestea și personajele ei. Un film cu coordonate asemănătoare, dar de fiecare dată altfel și irepetabil".

Rezident Ex pregăteşte în prezent un prim album, ce va include atât piese celebre compuse de Tavi Iepan în perioada de început a formației Cargo precum Povestiri din gară, Brigadierii sau Buletin de știri, cât și cântece noi.

Rezident EX - Povestiri din Gară

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Ovidiu Ioncu KempesRezident EX
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vunk - Scapă-mă de ea - VIDEOCLIP

Trupa Vunk a oferit fanilor videoclipul piesei Scapă-mă de ea.

Închide