Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Kelis lansează o linie de sosuri culinare

Kelis și-a lua calificarea ca bucătar culinar și a decis să lanseze o linie de sosuri, pentru a-și demonstra calitățile culinare.
Kelis

Kelis

Kelis, artista care ne ispitea cu un Milkshake senzual (vezi video mai jos) a revenit cu o ofertă adevărată de sosuri pentru gătit. Cântăreața a renunțat la muzică o perioadă și a devenit bucătar șef cu diplomă. Pentru a-și demonstra calitățile culinare Kelis a decis să lanseze o linie de sosuri.

Kelis

Kelis (Foto: www.facebook.com)

”Îmi plac toate lucrurile care au legătură cu bucătăria și casa mea. Lucrez la o linie de sosuri și este captivant.”

Dar artista nu a uitat de muzică și pregătește un nou material disocgrafic.

”Depinde în ce zile mă întrebi cât mai am din album. Uneori spun că 80% este gata, iar alteori că este finalizat doar 40%. Sunt un pic indecisă. Pot spune că este mult mai electro și mai intens. Are un vibe al anilor 90 și un sound pe care l-aș descrie trip-hoppish.”

Kelis - Milkshake

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bloc Party lansează Four – TRAILER ALBUM

Bloc Party se pregătește să lanseze noul album Four pe 20 august. Acesta va fi precedat de single-ul Octopus, ce...

Închide