Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Kanye West scoate animalul din el pe noul album

Se pare că rapper-ul Kanye West vrea să-și explozere partea animalică pe noul album. Surse apropiate rapper-ului susțin că acesta are un ”plan genial” de a face un disc numai din sunetele scoase de animale.

Publicat

pe

Kanye West
Kanye West │ FOTO: www.facebook.com

Se pare că rapper-ul Kanye West vrea să-și explozere partea animalică pe noul album. Potrivit publicației The Sun, surse apropiate rapper-ului susțin că acesta are un ”plan genial” de a face un disc numai din sunetele scoase de animale.

Kanye West

Kanye West │ FOTO: www.facebook.com

”A devenit obsedat de lătrături, răgete și de sunetele animalelor din junglă. Face numeroase experimente pentru a le integra pe viitorul material.”

În prezent, Kanye West se află în turneu cu Jay-Z pentru a promova albumul Watch The Throne pe care l-au lansat împreună. În plus, potrivit unor declarații date de Jay-Z și producătorul Mike Dean, este posibil ca cei doi artiști să lanseze un al 2-lea material în colaborare.

Recent, West și Jay-Z au lansat videoclipul pentru No Church In The Wild ce ilustrează o luptă sângeroasă între protestatari și polițiști. Cântecul apare pe coloana sonoră a peliculei Safe House și a noului film The Great Gatsby cu Leonardo DiCaprio, ce are premiera în decembrie.

Trending