Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Johnny Depp a cântat cu The Black Keys - VEZI VIDEO

În cadrul MTV Movie Awards 2012 Johnny Depp a urcat pe scenă cu The Black Keys pentru a cânta cunoscuta piesă Lonely Boy.

Publicat

pe

Johnny Depp și Black Keys - Live la MTV Movie Awards 2012
Johnny Depp și Black Keys - Live la MTV Movie Awards 2012 │ FOTO: www.hollywoodreporter.com

Johnny Depp este cu adevărat pasionat de muzică, iar acest lucru se vede de fiecare dată când cântă. Artistul radiază de fericire și trăiește fiecare moment pe scenă. Ultima apariție muzicală a lui Depp a avut loc ieri în Los Angeles la MTV Movie Awards 2012.

Johnny Depp și Black Keys - Live la MTV Movie Awards 2012

Johnny Depp și Black Keys - Live la MTV Movie Awards 2012 │ FOTO: www.hollywoodreporter.com

Artistul a primit MTV Generation Award, care onorează toate rolurile interpretate de Depp. De fiecare inedite, ciudate, intrigante, personajele jucate de acesta sunt o adevărată inspirație pentru atâtea generații. Premiul i-a fost înmânat de Steve Tylor și Joe Parry de la Aerosmith, iar după susținerea unui scurt discurs, Depp a cântat alături de The Black Keys piesele Gold on the Ceiling și Lonely Boy. (vezi mai jos)

Înainte de a activa în cinematografie, Johnny Depp s-a lăsat de școală la 15 ani pentru a-și face o carieră în muzica rock. A cântat în numeroase trupe în anii 80, drintre care cea mai de succes la acel moment a fost The Kids. Astfel că, nu a fost de mirare să-l vedem pe acesta cântând alături de Alice Cooper, Keith Richards, Marilyn Manson și cu siguranță a fost cea mai potrivită persoană pentru clipul lui Paul McCartney, My Valentine.

Johnny Depp: Discurs de primire MTV Generation Award

Johnny Depp și The Black Keys – Gold on the Ceiling – Live MTV Movie Awards 2012

Johnny Depp și The Black Keys – Lonely Boy – Live MTV Movie Awards 2012

Trending