Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Johnny Depp și Vanessa Paradis s-au despărțit

Johnny Depp şi Vanessa Paradis au hotărât amiabil să pună punct unei relaţii de 14 ani
Johnny Depp și Vanessa Paradis

Johnny Depp şi Vanessa Paradis au hotărât amiabil să pună punct unei relaţii de 14 ani. Vestea destrămării unuia dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood a venit prin intermediul purtătorului de cuvânt al lui Depp:

"Johnny Depp şi Vanessa Paradis s-au despărţit de comun acord. Vă rugăm să le respectaţi intimitatea atât a lor cât şi a copiilor."

 

Johnny Depp și Vanessa Paradis

Cei doi actori şi cântăreţi s-au cunoscut la Paris pe platourile de filmare ale filmului The Ninth Gate regizat de Roman Polanski şi au împreună doi copii, Lily-Rose de 13 ani şi Jack de 9 ani.

Johnny Depp este foarte pasionat de muzică și asta se vede în numeroasele colaborări din acest an. Artistul a cântat alături de Alice Cooper, Keith Richards, Marilyn Manson, The Black Keys și cu siguranță a fost cea mai potrivită persoană pentru clipul lui Paul McCartney, My Valentine.

Marilyn Manson feat Johnny Depp - You're So Vain

Citește mai multe despre Johnny DeppVanessa Paradis
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
George Michael anunță un nou single și reunirea cu Wham!

George Michael anunță un nou single și reunirea cu trupa Wham! la 30 de ani de la lansarea single-ului Club...

Închide