Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Jay-Z și Kanye West au clip nou - VIDEOCLIP

Proteste, lupte de stradă, religie, politică și filosofie în noul clip No Church In The Wild lansat de Jay-Z și Kanye West.
Jay-Z & Kanye West

Single-ul No Church In The Wild, lansat de Jay-Z și Kanye West în martie are acum și un videoclip (vezi mai jos), ce exprimă foarte bine încărcătura emoțională și mesajul piesei. Cântecul apare pe coloana sonoră a peliculei Safe House și a noului film The Great Gatsby cu Leonardo DiCaprio, ce are premiera în decembrie.

Jay-Z feat Kanye West - No Church In The Wild - Video

Secvență clip Jay-Z feat Kanye West - No Church In The Wild

Pe melodie mai apar vocile lui The-Dream și Frank Ocean și sample-uri din K Scope , interpretat de Phil Manzanera, Sunshine Help Me, interpretat de Spooky Tooth și Don’t Tell a Lie About Me and I Won’t Tell the Truth About You, interpretat de James Brown. Sound-ul piesei are bass și tobe agresive și un cor cutremurător. Versurile abordează teme precum religia, celebritatatea, filosofia și hedonismul (=concepție etică potrivit căreia scopul vieții este plăcerea)

Videoclipul, regizat de Romain Gavras, a fost filmat în Praga, iar în rolurile de protestatari și polițiști au jucat 200 de figuranți. No Church In The Wild este extras de pe albumul Watch the Throne, realizat de Jay-Z și Kanye West în 2011.

Clip oficial: Jay-Z feat Kanye West - No Church In The Wild

 

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Johnny Depp a cântat cu The Black Keys - VEZI VIDEO

În cadrul MTV Movie Awards 2012 Johnny Depp a urcat pe scenă cu The Black Keys pentru a cânta cunoscuta...

Închide