Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Jay-Z organizează un festival

Noua țintă a lui Jay-Z este să organizeze un festival de mare anvergură la care să participe și Președintele Barack Obama.
Jay-Z

Jay-Z a demonstrat că este ambițios și încrezător în proiectele sale care s-au dovedit a fi de succes. Noua țintă a artistului este să organizeze un festival de mare anvergură la care să participe și Președintele Barack Obama.

Made In America

Potrivit rapper-ului, festivalul se intitulează Made In America și include aproape 30 de artiști, nu doar din zona hip-hop-ului, ci și din rock, R&B, latino și dance ce vor concerta pe 3 scene. În plus, Jaz-Z vrea să-l convingă pe Președintele Obama să cânte în cadrul festivalului.

”Probabil va fi mult prea implicat în rezolvarea problemelor pe care le are și nu va avea timp. Dar cu siguranță îl voi suna și voi încerca să-l conving să cânte.”, a declarat artistul pentru revista Rolling Stone.

Made In America se va desfășura în Philadelphia, în perioada 1-2 septembrie.

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Maroon 5 lansează primul single de pe noul album

Maroon 5 a lansat clipul noului single Payphone feat. Wiz Khalifa.

Închide