Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Jay-Z organizează un festival

Noua țintă a lui Jay-Z este să organizeze un festival de mare anvergură la care să participe și Președintele Barack Obama.
Jay-Z

Jay-Z a demonstrat că este ambițios și încrezător în proiectele sale care s-au dovedit a fi de succes. Noua țintă a artistului este să organizeze un festival de mare anvergură la care să participe și Președintele Barack Obama.

Made In America

Potrivit rapper-ului, festivalul se intitulează Made In America și include aproape 30 de artiști, nu doar din zona hip-hop-ului, ci și din rock, R&B, latino și dance ce vor concerta pe 3 scene. În plus, Jaz-Z vrea să-l convingă pe Președintele Obama să cânte în cadrul festivalului.

”Probabil va fi mult prea implicat în rezolvarea problemelor pe care le are și nu va avea timp. Dar cu siguranță îl voi suna și voi încerca să-l conving să cânte.”, a declarat artistul pentru revista Rolling Stone.

Made In America se va desfășura în Philadelphia, în perioada 1-2 septembrie.

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Maroon 5 lansează primul single de pe noul album

Maroon 5 a lansat clipul noului single Payphone feat. Wiz Khalifa.

Închide