Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Jack Osbourne, diagnosticat cu o boală incurabilă

Jack, mezinul familiei Osbourne, a fost diagnosticat cu o boală incurabilă.
Jack Osbourne

Veşti proaste în familia Osbourne. Jack, fiul legendarului Ozzy Osbourne suferă de scleroză multiplă, o boală autoimună ce afectează comunicarea între creier şi măduva spinării şi poate duce la lipsa coordonării în mişcări, pareză, sau chiar pierderea vederii. Mezinul familie Osbourne a fost diagnosticat cu această afecţiune după ce la începutul anului şi-a pierdut 60% din vederea ochiului drept.

Jack Osbourne
Jack, proaspăt devenit tătic, a declarat într-un interviu:

"Am fost extrem de frustrat şi supărat în ultimele zile, însă apoi am realizat că asta nu aduce nimic bun, ci doar înrăutăţeşte lucrurile. Noul meu motto este adaptare şi revenire."

Ozzy, la rândul său devastat şi confuz a declarat:

"Dacă era vorba despre mine v-aţi fi gândit: Ozzy are o reputaţie ce până la urmă i-a venit de hac, însă Jack este un băiat atât de bun."

Sharon Osbourne se învinovăţeşte pentru ce i se întâmplă fiului său, declarând:

"Mă tot gândesc ce am făcut greşit? Ce am mâncat sau băut în timp ce eram însărcinată cu Jack? Simt că totul este din vina mea."

Boala se manifestă diferit în funcţie de fiecare caz, unii bolnavi pot suferi probleme minore, în timp ce alţii se pot confrunta cu situații extrem de complicate.

Medicii l-au pus pe Jack sub tratament şi restricţii în ceea ce priveşte modul de viaţă şi alimentaţia şi se aşteaptă primele reacţii la medicaţie.

 

Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Scena de la concertul Radiohead din Toronto s-a prăbușit: 1 mort și 3 răniți – VEZI VIDEO

Scena pe care Radiohead trebuia să concerteze pe 16 iunie în Toronto s-a prăbușit, lăsând în urmă decesul tehnicianului trupei,...

Închide