Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Iris feat. Puya – O lume doar a lor - VIDEOCLIP

O lume doar a lor, colaborarea inedită dintre Iris și Puya are acum un videoclip lansat cu puțin timp înainte de Concertul Aniversar Iris 35 de ani.
Iris feat. Puya - O lume doar a lor Video

Secvență clip Iris feat. Puya - O lume doar a lor

O lume doar a lor, colaborarea inedită dintre Iris și Puya are acum un videoclip lansat cu puțin timp înainte de Concertul Aniversar Iris 35 de ani. (vezi video mai jos)

Iris feat. Puya - O lume doar a lor Video

Secvență clip Iris feat. Puya - O lume doar a lor

Clipul prezintă veșnicul conflict dintre tinerii protestatari și jandarmani, iar principalul simbol folosit excesiv este codul de bare. Single-ul este primul extras de pe noul album al formației, ce va fi lansat astăzi în cadrul unui concert cu multe suprize, ce are loc în Piața Constituției.

Într-un interviu pentru InfoMusic, Cristi Minculescu, vocea trupei Iris, a mărturisit că au ales să facă un featuring cu Puya deoarece este o persoană sufletistă, pasionată și un artist care și-a demonstrat talentul în aria sa de muzică.

Clip Oficial: Iris feat. Puya - O lume doar a lor

Citește mai multe despre IrisPuya
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sugar Blue concertează din nou în România

Sugar Blue se întoarce în faţa publicului român pentru 2 noi spectacole în cadrul cărora îşi va promova cel mai...

Închide