Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Inna - Crazy Sexy Wild - AUDIO

Inna a lansat varianta în limba engleză a melodiei Tu şi Eu, apărută luna trecută alături de un videoclip filmat în Mexic, ca parte din seria Rock the Roof.
INNA

Inna - în timpul filmărilor clipului Caliente

Inna a lansat varianta în limba engleză a melodiei Tu şi Eu, apărută luna trecută alături de un videoclip filmat în Mexic, ca parte din seria Rock the Roof, la fel ca și filmarea pentru Un Momento.

INNA

Noua variantă se numeşte Crazy Sexy Wild şi, deşi este mai puţin sensibilă decât piesa Tu şi Eu, sună bine.

Recent, constănţeanca a pus pe piaţă videoclipul piesei Caliente, realizate special pentru fanii săi din America de Sud. Clipul este unul foarte senzual şi se bucură de prezenţa lui Jesus Luz, fostul iubit al Madonnnei. Mai mult de-atât, artista a anunțat că lucrează la un nou material discografic ce va fi gata în această toamnă.

Inna a fost recompensată pe 8 iunie, la Romanian Music Awards cu premiul special Border Breaker.

Inna - Crazy Sexy Wild

 

Citește mai multe despre Inna
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa The Cranberries revine la Bucureşti

The Cranberries revine la Bucureşti pentru un concert pe 11 octombrie. Vezi cat constă biletele la concertul The Cranberries la...

Închide