Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Incubus lansează un DVD și CD Live

Incubus a anunțat că va lansa un nou album live și un DVD în luna august. Grupul a pregătit 3 pachete separate, intitulate Incubus HQ Live.
Incubus

Incubus

Incubus a anunțat că va lansa un nou album live și un DVD în luna august. Trupa din California a prezentat în iulie anul trecut cel de-al 7-lea material, If Not Now, When?. Acum grupul a pregătit 3 pachete separate, intitulate Incubus HQ Live.

Incubus

Incubus (Foto: www.facebook.com)

Acestea vor conține înregistrări cu formația din 6 concerte pe care le-a susținut în Los Angeles, vara trecută. În cadrul spectacolelor, Incubus a interpretat piese din întreaga carieră, precum Drive, Wich You Were Here, Pardon Me și Privelege.

Ultimul single lansat de trupă este Promises, Promises, în mai 2011.

Citește mai multe despre Incubus
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rihanna dă voce în noua ecranizare animată Happy Smekday!

Rihanna va lucra la noua animație, Happy Smekday!, realizată de Dream Works Animation. Cântăreața va da voce unuia dintre personajele...

Închide