Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Incubus lansează un DVD și CD Live

Incubus a anunțat că va lansa un nou album live și un DVD în luna august. Grupul a pregătit 3 pachete separate, intitulate Incubus HQ Live.
Incubus

Incubus

Incubus a anunțat că va lansa un nou album live și un DVD în luna august. Trupa din California a prezentat în iulie anul trecut cel de-al 7-lea material, If Not Now, When?. Acum grupul a pregătit 3 pachete separate, intitulate Incubus HQ Live.

Incubus

Incubus (Foto: www.facebook.com)

Acestea vor conține înregistrări cu formația din 6 concerte pe care le-a susținut în Los Angeles, vara trecută. În cadrul spectacolelor, Incubus a interpretat piese din întreaga carieră, precum Drive, Wich You Were Here, Pardon Me și Privelege.

Ultimul single lansat de trupă este Promises, Promises, în mai 2011.

Citește mai multe despre Incubus
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rihanna dă voce în noua ecranizare animată Happy Smekday!

Rihanna va lucra la noua animație, Happy Smekday!, realizată de Dream Works Animation. Cântăreața va da voce unuia dintre personajele...

Închide