Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Iggy Pop adoră muzica franceză

Ascultă integral pe InfoMusic noul album semnat Iggy Pop, Après, format din cover-uri după legende muzicale precum Edith Piaf, Serge Gainsbourg, Joe Dassin, Henri Salvador.

Iggy Pop a lansat la începutul lunii un nou material solo, compus aproape în totalitate din cover-uri după melodii franțuzești. Intitulat Après, discul este format din 10 piese pe care le puteți asculta mai jos integral.

Iggy Pop - Après

Iggy Pop - Après (Foto: www.facebook.com)

Albumul dezvăluie o parte foarte romantică și sensibilă a lui Iggy Pop, care a mărturisit că și-a dorit ca publicul să asculte piesele respective prin filtrul vocii sale. Après este disponibil în format digital pe iTunes.

Românii au avut ocazia să-l vadă pe Iggy Pop în concert la Peninsula, anul trecut, unde legenda rock și trupa sa The Stooges au luat cu asalt scena.

Iggy Pop – Et si tu n'existais pas (Joe Dassin)

Iggy Pop – La Javanaise (Serge Gainsbourg)

Iggy Pop – Everybody's Talkin (Harry Nilsson)

Iggy Pop – I'm Going Away Smilling (Yoko Ono)

Iggy Pop – La Vie En Rose (Edith Piaf)

Iggy Pop – Les Passantes (Georges Brassens)

Iggy Pop – Syracuse (Henri Salvador)

Iggy Pop – What Is This Thing Called Love? (Cole Porter)

Iggy Pop – Michelle (The Beatles)

Iggy Pop - Only the Lonely (Frank Sinatra)

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Keane se întoarce la copilărie

Simboluri umane ale trecutului și prezentului care marchează trecerea timpului se reunesc în noul videoclip Sovereign Light Café lansat de...

Închide