Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Green Day lansează trilogia ¡Uno!, ¡Dos!, ¡Tré! – VEZI VIDEO

Green Day lansează 3 albume intitulate ¡Uno!, ¡Dos! și ¡Tré! în septembrie, noiembrie și ianuarie 2012.
Green Day

Green Day

Green Day oferă în sfârșit mai multe detalii despre noul material. De fapt, trupa pregătește o trilogie, adică 3 albume intitulate simplu ¡Uno!, ¡Dos! și ¡Tré!. Acestea vor fi lansat pe rând, în septembrie, noiembrie și ianuarie 2013.

Green Day

Green Day

Solistul grupului, Billie Joe Armstrong este cel care a vorbit prima dată despre noul disc, la începutul anului, iar începând cu aprilie, formația a postat constant pe canalul de YouTube scurte video-uri din timpul înregistrărilor.(vezi mai jos ultima apariție)

În ceea ce privește sound-ul celor 3 albume, Green Day nu a dezvăluit nimic, dar a precizat că lucrează la ceva inedit și sunt atât de încântați de materiale încât abia așteaptă momentul să le dea spre ascultare.

Înregistrări ¡Uno!, ¡Dos!, ¡Tré! – Green Day

Citește mai multe despre Green Day
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Clip nou de la Pet Shop Boys și detalii despre noul album - VIDEOCLIP

Pet Shop Boys lansează noul album Elysium în septembrie, iar primul extras prezentat este Invisible.

Închide