Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Green Day anunță primul single de pe trilogia ¡Uno! ¡Dos! ¡Tré!

După prezentarea a 2 trailere, Green Day anunță apariția noului single Oh Love. Extras de pe ¡Uno!, primul disc al trilogiei, single-ul va fi lansat pe 16 iulie.
Green Day prezinta trilogia ¡Uno! ¡Dos! ¡Tré!

Green Day prezinta trilogia ¡Uno! ¡Dos! ¡Tré!

Urmărește-ne pe

Green Day promovează intens noul material - trilogia ¡Uno! ¡Dos! ¡Tré!, pe care a început să o înregistreze anul acesta, chiar de Sfântul Valentin (14 februarie 2012).

Green Day prezinta trilogia ¡Uno! ¡Dos! ¡Tré!

Green Day prezinta trilogia ¡Uno! ¡Dos! ¡Tré! (Foto: www.facebook.com)

Astfel, după prezentarea a 2 trailere, grupul anunță apariția unui nou single pe 16 iulie. Acesta se intitulează Oh Love și este extras de pe ¡Uno!, primul disc din serie ce va fi lansat pe 24 septembrie. ¡Dos! și ¡Tré! vor apărea pe 12 noiembrie și respectiv 14 ianuarie 2013.

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, Green Day a dezvăluit și coperțile celor 3 materiale. Fiecare membru al trupei este asociat cu un disc – Billie Joe Armstrong: ¡Uno!, Mike Dirnt: ¡Dos! și Tre Cool: ¡Tré! - rezultând 3 portrete avangardiste.

Legat de sound-ul noilor albume, solistul formației, Billie Joe Armstrong l-a descris ca fiind power pop, cu o direcție muzicală poziționată între AC/DC și inceputul trupei The Beatles.

Citește mai multe despre Green Day
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Serj Tankian - Harakiri, piesă nouă - AUDIO

Serj Tankian a postat pe internet piesa ce dă titlul viitorului său album, Harakiri.

Închide