Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Gojira & Planet H feat. Deliric – Fugi - VIDEOCLIP

Gojira & Planet H și Deliric ne sfătuiesc să fugim cât putem de tare când vedem garda, în noul videoclip lansat. Acesta ironizează percepția publicului privind viața artiștilor, fiind exploatate cele mai utilizate clișee, femei, droguri și mașini.

Publicat

pe

Gojira & Planet H feat. Deliric - Fugi Video
Gojira & Planet H feat. Deliric - Fugi Video

Gojira & Planet H și Deliric ne sfătuiesc să fugim cât putem de tare când vedem garda, în noul videoclip lansat, pe care trebuie să-l vedeți mai jos.

Gojira & Planet H feat. Deliric - Fugi Video

Filmări clip Gojira & Planet H feat. Deliric - Fugi

Piesa a fost cântată prima dată în urmă cu două luni la Guerrillive, iar clipul este o ironie la preconcepțiile publicului față de viețiile artiștilor. Filmat la uzinele Faur și în studiourile Media Pro din Buftea, videoclipul regizat de Dragoș Mușat include cele mai folosite clișee: femei, droguri, mașini.

Alături de Deliric, Gojira & Planet H apar în clip Adrian Despot de la Vița de Vie și fetele de la Black & White.

"Și eu și Planet H suntem rockeri înăuntrul nostru și asta se simte în muzica pe care o facem împreună. Pe de altă parte, Deliric este un mare manipulator de "vorbe"...și așa a ieșit ce-a ieșit! Fugi este fix cum mi-am dorit: scandal organizat. Am avut și sprijinul celor de la Burn în realizarea clipului, fiind ambasadorul lor”, a declarat Gojira.

Gojira și Planet H au început să colaboreze de la începutul anului, iar înafară de Fugi au mai produs împreună piesa Dă-i mai tare feat. DOC.

"Barierele între genurile muzicale au început să cadă. De fapt, pentru public au căzut demult, a venit acum rândul artiștilor! Mă bucur că am fost și noi în "primul val" de artiști care au trecut de stadiul remixurilor și au dus-o la următorul nivel, adică piese originale... Avem deja două: Dă-i mai tare cu DOC și Fugi cu Deliric, la care lansăm azi videoclipul. Rămâneți pe recepție că mai avem și altele pe țeavă!", a precizat Planet H.

Clip Oficial: Gojira & Planet H feat. Deliric - Fugi

 

Trending