Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Grijile s-au dus", ne spun Holograf și K-Gula - VIDEO TEASER Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Godsmack anulează următoarele concerte din Europa

Godsmack a anunțat pe site-ul oficial că își anulează concertele programate în Europa. Trupa urma să cânte pe 30 iunie în cadrul festivalului Rock The City 2012 de la Romexpo. Trupa a fost nevoită să renunțe la următoarele spectacole din cadrul turneului european din cauza problemelor de sănătate ale solistului Sully Erna.
Trupa Godsmack

Trupa Godsmack

UPDATE: Programul zilei de sâmbătă când era programat recitalul Godsmack va fi decalat exact cu durata acestuia, adică cu o oră și un sfert. Cântările de pe 30 iunie vor începe cu Sweet Savage la ora 14:15 (în loc de 13:00). Există și posibilitatea ca anumite trupe să cânte mai mult, programul urmând să fie clarificat joi. Contactați de InfoMusic, organizatorii Tuborg GreenFest powered by Rock The City au anunțat că vor face demersuri pentru reprogramarea concertului Godsmack la o altă dată.

Godsmack a anunțat pe site-ul oficial  că își anulează concertele programate în Europa. Trupa urma să cânte pe 30 iunie în cadrul festivalului Rock The City 2012 de la Romexpo. Trupa a fost nevoită să renunțe la următoarele spectacole din cadrul turneului european din cauza problemelor de sănătate ale solistului Sully Erna.

Trupa Godsmack

Trupa Godsmack (Foto: godsmack.com)

Formația Godsmack era așteptată în următoarea perioadă până pe 10 iulie în Austria, Slovacia, România, Germania, Turcia, Bulgaria și Rusia.

Solistul Erna a fost examinat cu o zi în urmă de către doctorii din America, fiindu-i recomandat să nu mai cânte în următoarele săptămâni pentru vindecarea corzilor vocale. Turneul afectat era primul din Europa din ultimii 9 ani, trupa participând doar la primele două concerte programate până acum.

Sully Erna a scris un email prin care explică situația și își cere scuze:

Sully Erna

Sully Erna (Foto: www.sullyerna.com)

"Îmi pare rău, Europa. Se pare că nu putem lua o pauză acolo. În Londra am avut parte de una din cele mai bune audiențe în fața cărora am cântat în ultima perioadă. Belgia, ai fost la fel de tare. La fel, voi cei din restul Europei, cei pe care nu i-am mai putut întâlni, vă promit că ne vom întoarce. Acum am nevoie de odihnă și de multe lichide până când doctorul specialist îmi va permite să cânt din nou. Europa, îți adresez scuzele mele profunde! Ne vei vedea din nou. Mulțumesc pentru susținere și înțelegere."

Rock the City 2012 – PROGRAM ȘI REGULI DE ACCES

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre GodsmackSully Erna
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Antonia - I got you, single nou - AUDIO

După succesul piesei Pleacă, realizate în parteneriat cu trupa Vunk, Antonia revine în fata fanilor cu un single nou nouţ...

Închide