Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

George Michael anunță un nou single și reunirea cu Wham!

George Michael anunță un nou single și reunirea cu trupa Wham! la 30 de ani de la lansarea single-ului Club Tropicana.

Publicat

pe

george-michael
george-michael

Wham!, trupa ce a devenit celebră la nivel internaţional datorită super-hitului Wake Me Up Before You Go-Go, se va reuni cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la lansarea single-ului de debut Club Tropicana.

George Michael şi Andrew Ridgeley au pus bazele Wham! în 1982, însă 4 ani mai târziu au hotărât să continue pe drumuri separate. În scurta perioadă, trupa a lansat 3 albume de studio vândute în peste 25 de milioane de copii în întreaga lume.

george-michael

Cu această ocazie Michael va pune pe piață un nou single, White Light, piesă inspirată din lunga perioadă în care a fost sub tratament datorită formei grave de pneumonie cu care a fost diagnosticat la sfârșitul anului trecut.

O sursă a declarat pentru publicaţia The Daily Mirror:

"Atât George cât şi Andrew au depăşit de mult perioada Club Tropicana, însă faptul că aniversarea aceasta coincide cu lansarea unui nou material George Michael, este ceva de-a dreptul spectaculos, un moment ce se întâmpla o dată în viaţă. Probabil că nu vor porni un întreg turneu aşa cum au făcut cei de la Take That, însă cu siguranţă evenimentul va fi sărbătorit printr-un concert memorabil. Lucrurile sunt poate la început însă toată lumea este extrem de încântată."

Deşi Andrew Ridgeley a preferat o carieră în afara luminii reflectoarelor, George Michael şi-a continuat cariera solo după destrămarea trupei Wham!.

Michael, încântat de revenire a declarat:

"Pe 26 iulie se împlinesc 30 de ani de la lansarea primului single Wham! ce a intrat în clasamentele mondiale. Pentru a celebra acest lucru voi lansa noul meu single. Am visat la o carieră de cântăreţ încă din copilărie, însă nu mi-am închipuit că voi avea încă multe de spus acum după 30 de ani."

Wham! - Club Tropicana

 

 

Comentează

Trending