Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Full Stop, piesă nouă Radiohead – VEZI VIDEO

Radiohead a cântat în premieră o piesă nouă în cadrul concertului de la Chicago susținut duminica trecută.
Radiohead

Radiohead

Publicul din Chicago prezent duminica trecută la concertul Radiohead a avut ocazia să asculte în premieră o nouă piesă a trupei, intitulată Full Stop. (vezi video mai jos) Este cea de-a 4-a melodie nouă pe care formația o dezvăluie în ultimele luni, astfel că nu putem să nu ne întrebăm dacă Radiohead lucrează la un nou album.

Radiohead

Radiohead (Foto: www.facebook.com)

În prezent grupul susține în Statele Unite un turneu de promovare al ultimului material lansat, The King Of Limbs, iar celelalte cântece noi incluse în concertele trupei se intitulează Identikit, Cut A Hole și Skirting On The Surface.

Anul acesta fanii au mai avut parte de noutăți muzicale semnate Radiohead, venite din trecut. La începutul lui 2012 au apărut pe internet primele demo-uri ale grupului, înregistrate în 1986, când trupa se numea On A Friday.

Radiohead - Full Stop: Live Chicago 10.06.2012

Citește mai multe despre Radiohead
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Joey DeMaio (Manowar) este marele câștigător la Metal Hammer Golden Gods 2012

Gala premiilor Metal Hammer Golden Gods a avut loc aseară, 11 iunie, la Arena Indigo din Londra. Printre marii câştigători...

Închide