Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Fiona Apple se luptă cu mintea sa în noul clip - VIDEOCLIP

După 6 ani, Fiona Apple lansează un nou videoclip abstract pentru single-ul Every Single Night. Clipul prezintă lupta dintre artistă și mintea sa, iar asta include apariția unor melci, crocodili și caracatițe.

Publicat

pe

Fiona Apple - Every Single Night Video
Fiona Apple - Every Single Night Video

Ce se întâmplă în mintea artistei Fiona Apple descoperim în noul videoclip lansat de aceasta, primul din ultimii 6 ani. (vezi video mai jos) Clipul este realizat pentru single-ul Every Single Night, ce descrie lupta pe care Apple o duce cu propria sa minte și vrea să transpună o lume imaginară din care artista încearcă în fiecare noapte să scape.

Fiona Apple - Every Single Night Video

Secvență clip Fiona Apple - Every Single Night

Dacă ne ghidăm după crocodilii, melcii, caracatițele și oamenii-bovină care apar în videoclip, Fiona Apple are o minte tare ciudată și întortochiată. Evident, când privim clipul nu trebuie să uităm că este unul abstract.

Single-ul este extras de pe noul album al artistei ce are lansare pe 25 iunie. Este primul material înregistrat de Apple după 7 ani de pauză. Renumită pentru faptul că a intrat în Cartea Recordurilor cu cel mai lung titlu de album din lume (90 de cuvinte), Fiona Apple continuă tradiția și alege pentru noul disc un titlu de 23 de cuvinte - The Idler Wheel Is Wiser Than The Driver Of The Screw, And Whipping Cords Will Serve You More Than Ropes Will Ever Do.

Clip Oficial: Fiona Apple - Every Single Night

Comentează

Trending