Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

EX-bateristul Paramore lansează trupa HalfNoise - VIDEOCLIP

Fostul baterist de la Paramore, Zach Farro a lansat propriul proiect muzical, intitulat HalfNoise. Trupa are deja un single de debut, Free The House, pentru care a filmat un videoclip.
HalfNoise

HalfNoise

Fostul baterist de la Paramore, Zach Farro a lansat propriul proiect muzical, intitulat HalfNoise. Trupa are deja un single de debut, Free The House, pentru care a filmat un videoclip. (vezi video mai jos)

HalfNoise

HalfNoise

Zach a părăsit Paramore în 2010 împreună cu fratele său Josh și a pus bazele HalfNoise alături de Dan Brigham și Jason Clark. Vorbind despre sound, artistul a precizat că îmbină elemente ambiantale de la Sigur Ros cu sample-urile electronice de la Radiohead. Farro a vrut ca primul single să fie Free The House deoarece ilustrează foarte bine ceea ce fanii vor auzi de la HalfNoise pe viitor.

În afară de HalfNoise, bateristul înregistrează cu Novel American, un proiect format cu fratele său Josh.

Clip Oficial: HalfNoise - Free The House

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
O fetiță se trezește din comă la auzul lui Adele, Rolling In The Deep

O fetiță de 7 s-a trezit din comă după ce mama sa i-a cântat piesa lui Adele, Rolling In The...

Închide