Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

După 35 de ani, Sex Pistols relansează single-ul Pretty Vacant - VEZI VIDEO

Sex Pistols, trupa care a inițiat în anii 70 mișcarea punk în Marea Britanie, sărbătorește în iulie 35 de ani de la apariția single-ului Pretty Vacant. Grupul îl va relansa acum pe vinil, într-o ediție limitată de 3.500 de exemplare.

Publicat

pe

Sex Pistols - Pretty Vacant Single
Sex Pistols - Pretty Vacant Single │ FOTO: www.facebook.com

Sex Pistols, trupa care a inițiat în anii 70 mișcarea punk în Marea Britanie, sărbătorește în iulie 35 de ani de la apariția single-ului Pretty Vacant. Grupul îl va relansa acum pe vinil, într-o ediție limitată de 3.500 de exemplare.

Sex Pistols

Sex Pistols │ FOTO: www.facebook.com

Pretty Vacant este cel de-al 3-lea single extras de pe albumul de debut, Never Mind the Bollocks, Here’s The Sex Pistols.

Lansat pe 1 iulie 1977, cântecul a stârnit numeroase controverse din cauza modului în care solistul trupei, John Lydon, pronunța ”vacant” (=gol). Artistul accentua pe ultima silabă a cuvântului în așa fel încât se înțelegea ”cunt” (=cuvânt folosit în jargonul englezesc pentru a insulta pe cineva care este considerat dezagreabil). Acest lucru se poate observa în video-ul de mai jos, realizat în 1977 de Mike Mansfield pentru a promova single-ul.

Sex Pistols - Pretty Vacant Single

Sex Pistols - Pretty Vacant Single │ FOTO: www.facebook.com

În plus, și primul album al formației Never Mind the Bollocks, Here’s the Sex Pistols va avea parte de o relansare în luna septembrie.

Promo video 1977: Sex Pistols – Pretty Vacant

Un comentariu

Trending