Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Doar 500 de bilete mai sunt disponibile la concertul lui Julio Iglesias

Cei care încă nu şi-au achiziţionat un bilet la concertul lui Julio Iglesias trebuie să se grăbească, deoarece organizatorii au anunţat că în prezent mai sunt disponibile doar 500 de bilete.
Julio_Iglesias

Urmărește-ne pe

Julio Iglesias va susţine pe 30 iunie un nou concert pentru publicul român. Evenimentul va avea loc la Zone Arena şi este organizat de Project Events.

Cei care încă nu şi-au achiziţionat un bilet la acest concert, trebuie să se grăbească, deoarece organizatorii au anunţat că în prezent mai sunt disponibile doar 500 de bilete.

Julio_Iglesias

Cea mai scumpă categorie (900 lei) este sold out, iar celelalte - parţial. Astfel, au mai rămas bilete cu preţuri cuprinse între 100 de lei şi 600 de lei atât cu loc cât şi fără, disponibile la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Magazinele Flanco, Librăriile Adevărul şi Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi pe BILETOO.ro, BLT.ro, bilet.ro, myticket.ro, bilete.ro.

În cei peste 40 de ani de carieră, Julio Iglesias se poate lăuda cu vânzări de peste 300 milioane de albume în întreaga lume, recompensate cu numeroase discuri de platină şi aur, precum şi cu distincţii ca: premiul Grammy în 1988 pentru Best Performance of a Latin Pop Artist, sau titlul „Universal Spaniard” în Florida în 1992.

Pe 30 iunie 2012 Julio Igesias îşi va încânta din nou fanii români cu melodiile ce l-au făcut celebru: Baila Morena, Agua dulce, agua sala, Guantanamera, La Carretara şi multe altele.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Julio Iglesias
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
După 35 de ani, Sex Pistols relansează single-ul Pretty Vacant - VEZI VIDEO

Sex Pistols, trupa care a inițiat în anii 70 mișcarea punk în Marea Britanie, sărbătorește în iulie 35 de ani...

Închide