Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Doar 500 de bilete mai sunt disponibile la concertul lui Julio Iglesias

Cei care încă nu şi-au achiziţionat un bilet la concertul lui Julio Iglesias trebuie să se grăbească, deoarece organizatorii au anunţat că în prezent mai sunt disponibile doar 500 de bilete.

Publicat

pe

Julio_Iglesias
Julio_Iglesias

Julio Iglesias va susţine pe 30 iunie un nou concert pentru publicul român. Evenimentul va avea loc la Zone Arena şi este organizat de Project Events.

Cei care încă nu şi-au achiziţionat un bilet la acest concert, trebuie să se grăbească, deoarece organizatorii au anunţat că în prezent mai sunt disponibile doar 500 de bilete.

Julio_Iglesias

Cea mai scumpă categorie (900 lei) este sold out, iar celelalte - parţial. Astfel, au mai rămas bilete cu preţuri cuprinse între 100 de lei şi 600 de lei atât cu loc cât şi fără, disponibile la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Magazinele Flanco, Librăriile Adevărul şi Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi pe BILETOO.ro, BLT.ro, bilet.ro, myticket.ro, bilete.ro.

În cei peste 40 de ani de carieră, Julio Iglesias se poate lăuda cu vânzări de peste 300 milioane de albume în întreaga lume, recompensate cu numeroase discuri de platină şi aur, precum şi cu distincţii ca: premiul Grammy în 1988 pentru Best Performance of a Latin Pop Artist, sau titlul „Universal Spaniard” în Florida în 1992.

Pe 30 iunie 2012 Julio Igesias îşi va încânta din nou fanii români cu melodiile ce l-au făcut celebru: Baila Morena, Agua dulce, agua sala, Guantanamera, La Carretara şi multe altele.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Julio Iglesias concerteaza la Bucuresti in 2012
Concerte sâmbătă, 30 iunie 2012

Julio Iglesias

Loc
Zone Arena
Comentează

Trending