Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Doar 500 de bilete mai sunt disponibile la concertul lui Julio Iglesias

Cei care încă nu şi-au achiziţionat un bilet la concertul lui Julio Iglesias trebuie să se grăbească, deoarece organizatorii au anunţat că în prezent mai sunt disponibile doar 500 de bilete.
Julio_Iglesias

Julio Iglesias va susţine pe 30 iunie un nou concert pentru publicul român. Evenimentul va avea loc la Zone Arena şi este organizat de Project Events.

Cei care încă nu şi-au achiziţionat un bilet la acest concert, trebuie să se grăbească, deoarece organizatorii au anunţat că în prezent mai sunt disponibile doar 500 de bilete.

Julio_Iglesias

Cea mai scumpă categorie (900 lei) este sold out, iar celelalte - parţial. Astfel, au mai rămas bilete cu preţuri cuprinse între 100 de lei şi 600 de lei atât cu loc cât şi fără, disponibile la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Magazinele Flanco, Librăriile Adevărul şi Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi pe BILETOO.ro, BLT.ro, bilet.ro, myticket.ro, bilete.ro.

În cei peste 40 de ani de carieră, Julio Iglesias se poate lăuda cu vânzări de peste 300 milioane de albume în întreaga lume, recompensate cu numeroase discuri de platină şi aur, precum şi cu distincţii ca: premiul Grammy în 1988 pentru Best Performance of a Latin Pop Artist, sau titlul „Universal Spaniard” în Florida în 1992.

Pe 30 iunie 2012 Julio Igesias îşi va încânta din nou fanii români cu melodiile ce l-au făcut celebru: Baila Morena, Agua dulce, agua sala, Guantanamera, La Carretara şi multe altele.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Julio Iglesias
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
După 35 de ani, Sex Pistols relansează single-ul Pretty Vacant - VEZI VIDEO

Sex Pistols, trupa care a inițiat în anii 70 mișcarea punk în Marea Britanie, sărbătorește în iulie 35 de ani...

Închide