Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Cui îi spune Cheryl Cole, Screw You? – AUDIO

Cheryl Cole a postat pe Vevo piesa Screw You feat. Wrecth 32, care se presupune că este dedicată fostului soț, Ashley Cole, fotbalistul lui Chelsea.

Publicat

pe

Cheryl Cole
Cheryl Cole │ FOTO: www.facebook.com

Cheryl Cole a postat pe contul de Vevo piesa Screw You, inclusă pe noul album, A Million Lights ce apare vineri, 15 iunie. (audio mai jos) Cântată în colaborare cu rapper-ul Wrecth 32, melodia a trezit controverse încă de anul trecut, când revistele de scandal au pus mână pe versuri și au speculat că este o dedicație fostului soț, Ashley Cole, fotbalistul echipei Chelsea.

Cheryl Cole

Cheryl Cole │ FOTO: www.facebook.com

Cheryl Cole și-a dorit foarte mult o colaborare cu un rapper britanic, iar Wretch 32 a fost alegerea perfectă întrucât artista este o mare fan a albumului Black and White, lansat de acesta în 2011. În plus, noul material include o altă doleanță a cântăreței și anume o piesă compusă de Lana Del Rey, ce se intitulează Ghetto Baby.

Artista a declarat că nu interpretează piese ce tratează subiecte care nu au legătură cu ea, iar Screw You transmite un mesaj dur unui fost iubit...Să fie într-adevăr vorba despre Ashley Cole?.... Cei doi au divorțat întrucât fotbalistul a fost infidel de nenumărate ori, s-au împăcat la un moment dat, s-au despărțit, iar ultimul zvon spune că aceștia au început să vorbească din nou.

Cheryl Cole feat. Wretch 32 - Screw You

 

Trending