Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Cui îi spune Cheryl Cole, Screw You? – AUDIO

Cheryl Cole a postat pe Vevo piesa Screw You feat. Wrecth 32, care se presupune că este dedicată fostului soț, Ashley Cole, fotbalistul lui Chelsea.
Cheryl Cole

Cheryl Cole

Cheryl Cole a postat pe contul de Vevo piesa Screw You, inclusă pe noul album, A Million Lights ce apare vineri, 15 iunie. (audio mai jos) Cântată în colaborare cu rapper-ul Wrecth 32, melodia a trezit controverse încă de anul trecut, când revistele de scandal au pus mână pe versuri și au speculat că este o dedicație fostului soț, Ashley Cole, fotbalistul echipei Chelsea.

Cheryl Cole

Cheryl Cole (Foto: www.facebook.com)

Cheryl Cole și-a dorit foarte mult o colaborare cu un rapper britanic, iar Wretch 32 a fost alegerea perfectă întrucât artista este o mare fan a albumului Black and White, lansat de acesta în 2011. În plus, noul material include o altă doleanță a cântăreței și anume o piesă compusă de Lana Del Rey, ce se intitulează Ghetto Baby.

Artista a declarat că nu interpretează piese ce tratează subiecte care nu au legătură cu ea, iar Screw You transmite un mesaj dur unui fost iubit...Să fie într-adevăr vorba despre Ashley Cole?.... Cei doi au divorțat întrucât fotbalistul a fost infidel de nenumărate ori, s-au împăcat la un moment dat, s-au despărțit, iar ultimul zvon spune că aceștia au început să vorbească din nou.

Cheryl Cole feat. Wretch 32 - Screw You

 

Citește mai multe despre Cheryl Cole
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
KidsFest 2012, eveniment dedicat copiilor - VEZI PROGRAM

KidsFest 2012 va avea loc pe 16 si 17 iunie in Parcul Unirii. Vezi programul complat al evenimentului.

Închide