Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Corey Taylor anunță noul album Stone Sour - House of Gold and Bones

Corey Taylor a stârnit masele cu ceva timp în urmă menționând ceva cu numele HoGaB promițând să ofere detalii în luna iunie. Astăzi, a venit momentul mult așteptat de către fanii... Continuare »
Stone Sour

Stone Sour

Corey Taylor a stârnit masele cu ceva timp în urmă menționând ceva cu numele HoGaB promițând să ofere detalii în luna iunie. Astăzi, a venit momentul mult așteptat de către fanii Stone Sour.

Frontman-ul s-a folosit de contul de Twitter pentru a dezvălui câteva detalii despre următorul material al trupei, ce va purta numele House of Gold and Bones.

Stone Sour

Stone Sour (Foto: www.facebook.com)

 

Corey Taylor„V-am promis că vă voi explica ce este HoGaB. Ei bine, astăzi veți primi explicația primisă... Noul album Stone Sour este un concept alcătuit din două părți și se numește House of Gold and Bones (HoGaB), partea 1 și partea 2. Prima parte va apărea pe 12 octombrie, iar partea a doua anul viitor. 24 de piese, 12 pe fiecare disc.

Fiecare album va conține câte jumătate din poveste - pentru versuri, va trebui să vizitați site-ul nostru. Deîndată ce voi bate palma cu compania care mă va ajuta să pun totul cap la cap, vom avea și o bandă desenată. Printre titluri se numără Absolute Zero, RU486, A Rumos of Skin și Taciturn. Abia aștept să le asculte toată lumea! Fiți pe fază!”

Corey Taylor

Stone Sour au lucrat cu producătorul David Bottrill pentru album și l-au recrutat pe Rachel Bolan din Skid Row să cânte la chitară bass pentru albm în locul lui Shawn Economaki.

Este o zi mare pentru Corey Taylor, prima sa trupă Slipknot a dezvăluit în sfârșit detaliile pentru colecția de hituri Antennas to Hell. Compilația va fi lansată pe 24 iulie.

Citește mai multe despre Corey TaylorStone Sour
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Vaccines - No Hope - VIDEOCLIP

3 septembrie este data când va ajunge pe piață albumul The Vaccines Come Of Age, cel de-al doilea din cariera...

Închide