Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concerte HATEBREED și Cruel Hand la București

Trupa HATEBREED (USA) revine în România pentru concertul de pe 15 iulie din Ageless Club. Americanii vor fi însoțiți de compatrioții de la CRUEL HAND (USA). Pentru eveniment se pun în vânzare 300 de bilete.

Publicat

pe

Hatebreed
Hatebreed

Trupa HATEBREED (USA) revine în România pentru concertul de pe 15 iulie din Ageless Club. Americanii vor fi însoțiți de compatrioții de la CRUEL HAND (USA). Pentru eveniment se pun în vânzare 300 de bilete.

Hatebreed

Hatebreed

Concertul susținut de HATEBREED în vara anului 2011 pe scena de la Rock The City a fost primit foarte bine de publicul din România, trupa dorind să revină cu un show complet. De data aceasta vor cânta din poziția de headliner. Numărându-se printre cele mai importante trupe de hardcore din lume, HATEBREED are la activ 6 albume și participări la cele mai importante festivaluri din lume: Nova Rock, Hellfest, Wacken, Bloodstock etc.

CRUEL HAND vine pentru prima oară la București tot din Statele Unite, fiind înființată în anul 2006 în orașul Maine. Până în prezent, formația a lansat 3 discuri, cel mai nou find Lock & Key (2010). Printre influențele resimțite în muzica lor se regăsesc: Cro-Mags, Madball, Suicidal Tendencies, Obituary etc.

Cruel Hand

Cruel Hand

Biletele se pot achiziționa începând cu data de 15 Iunie, ora 10:00, din rețeaua Myticket.ro la următoarele prețuri:

  • 50 RON (pana în data de 25 Iunie, limitat la 100 bilete)
  • 60 RON pentru următoarele bilete (inclusiv în seara concertului)

Pentru a vă reaminti sau pentru vă face o impresie despre un concert live cu HATEBREED urmăriți clipul live pentru Never let it die:

Comentează

Trending