Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Concerte HATEBREED și Cruel Hand la București

Trupa HATEBREED (USA) revine în România pentru concertul de pe 15 iulie din Ageless Club. Americanii vor fi însoțiți de compatrioții de la CRUEL HAND (USA). Pentru eveniment se pun în vânzare 300 de bilete.
Hatebreed

Trupa HATEBREED (USA) revine în România pentru concertul de pe 15 iulie din Ageless Club. Americanii vor fi însoțiți de compatrioții de la CRUEL HAND (USA). Pentru eveniment se pun în vânzare 300 de bilete.

Hatebreed

Hatebreed

Concertul susținut de HATEBREED în vara anului 2011 pe scena de la Rock The City a fost primit foarte bine de publicul din România, trupa dorind să revină cu un show complet. De data aceasta vor cânta din poziția de headliner. Numărându-se printre cele mai importante trupe de hardcore din lume, HATEBREED are la activ 6 albume și participări la cele mai importante festivaluri din lume: Nova Rock, Hellfest, Wacken, Bloodstock etc.

CRUEL HAND vine pentru prima oară la București tot din Statele Unite, fiind înființată în anul 2006 în orașul Maine. Până în prezent, formația a lansat 3 discuri, cel mai nou find Lock & Key (2010). Printre influențele resimțite în muzica lor se regăsesc: Cro-Mags, Madball, Suicidal Tendencies, Obituary etc.

Cruel Hand

Cruel Hand

Biletele se pot achiziționa începând cu data de 15 Iunie, ora 10:00, din rețeaua Myticket.ro la următoarele prețuri:

  • 50 RON (pana în data de 25 Iunie, limitat la 100 bilete)
  • 60 RON pentru următoarele bilete (inclusiv în seara concertului)

Pentru a vă reaminti sau pentru vă face o impresie despre un concert live cu HATEBREED urmăriți clipul live pentru Never let it die:

Citește mai multe despre HATEBREED
Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mary J. Blige: Îmi place să cânt rock - VEZI VIDEO

Se pare că rock-ul i se potrivește lui Mary J. Blige atât de bine, încât fanii îi sugerează ca viitorul...

Închide