Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Concert The Big Four la Arenele Romane

Vineri, 13 iulie, trupele Paraziţii, Coma, CTC și E.M.I.L. vor sparge ghinionul la Arenele Romane începând cu ora 19.30, în cadrul unui show ce se anunţă epic. Accesul publicului se va... Continuare »
The Big Four

Vineri, 13 iulie, trupele Paraziţii, Coma, CTC și E.M.I.L. vor sparge ghinionul la Arenele Romane începând cu ora 19.30, în cadrul unui show ce se anunţă epic. Accesul publicului se va face de la ora 19:00, iar persoanele sub 18 ani pot intra doar însoţite de un adult. Evenimentul va fi deschis de formația East Roots.

The Big Four

Programul serii

  • 19.30 - East Roots
  • 21.00 - E.M.I.L.
  • 22.30 - CTC
  • 00.00 - Coma
  • 1.30 - Paraziţii

Biletele la The Big Four

Biletele costă 30 de lei şi sunt disponibile pe www.eventim.ro. De asemenea s-au pus în vânzare şi un număr limitat de 10 bilete Meet & Greet pentru fiecare formaţie la preţul de 50 lei (preţul include un long drink, întâlnire cu trupa la sfârşitul concertului, un pass VIP şi un afiş cu autograf).

Citește mai multe despre ComaCTCEMILParaziții
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Aplicația Android a lui Smiley - descarcată de peste 10.000 de ori

Aplicația lansată de Smiley odată cu noul videoclip Dead Man Walking este una dintre cele mai succes aplicații descărcate de...

Închide