Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Concert Seal la București în toamnă

Seal se întoarce în România pentru un nou concert pe 27 noiembrie la Sala Palatului din Bucureşti.
Seal va concerta in Bucuresti in 2012

Seal se va întoarce în România pentru un nou concert pe 27 noiembrie la Sala Palatului din Bucureşti, notează iconcert.ro. Vestea este confirmată şi pe site-ul artistului. În prezent niciun organizator nu s-a asociat oficial cu viitorul concert. Astfel, fanii români vor avea din nou ocazia să asculte live piese celebre precum Kiss from a Rose, Crazy, Fly Like an Eagle, Get It Together sau Killer.

Seal va concerta in Bucuresti in 2012

Britanicul a mai concertat la Bucureşti şi în 2006 pe scena Sălii Polivalente, când pentru mai bine de o oră şi jumătate, publicul român a avut parte de o experiență intensă imprimată de ritmurile calde ale melodiilor lui Seal.

Seal a cunoscut succesul în muzică la începutul anilor '90, odată cu apariţia piesei Killer extrasă de pe albumul Seal I (1991). Succesul său a continuat şi după lansarea albumului Seal II (1994), care a dat super-hit-ul Kiss From a Rose, melodie inclusă pe coloana sonoră a filmului Batman Forever şi recompensată cu 3 premii Grammy în 1996.

Într-o carieră de peste 20 de ani, artistul englez se poate lăuda cu 8 albume de studio vândute în peste 2 de milioane de exemplare, 4 premii Grammy şi milioane de fani ce-i apreciază muzica, o combinaţie originală de soul, R&B, soft rock şi pop.

Biletele la acest eveniment sunt disponibile în rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărturești și pe www.eventim.ro la următoarele prețuri:

  • VIP Exclusive - 426 lei
  • VIP - 287 lei
  • Cat. I -191 lei
  • Cat. II - 149 lei
  • Cat. IV - 95 le

Citește mai multe despre Seal
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Saxofonistul Dan Nedelcu, cunoscut ca DAX, a murit

Dan Nedelcu, cunoscut publicului ca DAX sau The Man with the Sax, membru în trupa Divertis, a murit în această...

Închide