Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Concert Seal la București în toamnă

Seal se întoarce în România pentru un nou concert pe 27 noiembrie la Sala Palatului din Bucureşti.
Seal va concerta in Bucuresti in 2012

Seal se va întoarce în România pentru un nou concert pe 27 noiembrie la Sala Palatului din Bucureşti, notează iconcert.ro. Vestea este confirmată şi pe site-ul artistului. În prezent niciun organizator nu s-a asociat oficial cu viitorul concert. Astfel, fanii români vor avea din nou ocazia să asculte live piese celebre precum Kiss from a Rose, Crazy, Fly Like an Eagle, Get It Together sau Killer.

Seal va concerta in Bucuresti in 2012

Britanicul a mai concertat la Bucureşti şi în 2006 pe scena Sălii Polivalente, când pentru mai bine de o oră şi jumătate, publicul român a avut parte de o experiență intensă imprimată de ritmurile calde ale melodiilor lui Seal.

Seal a cunoscut succesul în muzică la începutul anilor '90, odată cu apariţia piesei Killer extrasă de pe albumul Seal I (1991). Succesul său a continuat şi după lansarea albumului Seal II (1994), care a dat super-hit-ul Kiss From a Rose, melodie inclusă pe coloana sonoră a filmului Batman Forever şi recompensată cu 3 premii Grammy în 1996.

Într-o carieră de peste 20 de ani, artistul englez se poate lăuda cu 8 albume de studio vândute în peste 2 de milioane de exemplare, 4 premii Grammy şi milioane de fani ce-i apreciază muzica, o combinaţie originală de soul, R&B, soft rock şi pop.

Biletele la acest eveniment sunt disponibile în rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărturești și pe www.eventim.ro la următoarele prețuri:

  • VIP Exclusive - 426 lei
  • VIP - 287 lei
  • Cat. I -191 lei
  • Cat. II - 149 lei
  • Cat. IV - 95 le

Citește mai multe despre Seal
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Saxofonistul Dan Nedelcu, cunoscut ca DAX, a murit

Dan Nedelcu, cunoscut publicului ca DAX sau The Man with the Sax, membru în trupa Divertis, a murit în această...

Închide