Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Metrock, Akral Necrosis și alții în Ageless Club

Publicat

pe

Metrock
Metrock

Ageless Club va găzdui pe 28 iunie, începând cu ora 18.00 un eveniment în cadrul căruia vor concerta trupele Metrock, COD, SinScape, N.E.G.A.T.I.V. și Akral Necrosis. Cântarea va avea loc în cadrul evenimentului de lansare a pachetelor de servicii integrate Cavalleria Events.

Metrock

Metrock

Metrock, o trupă cu ștate vechi pe scena muzicii rock din România, va deschide seara cu un power metal viguros, COD va incita la distracţie, atât cu compoziţii proprii cât şi cu cover-uri AC/DC, segmentul metalcore le va reveni celor de la SinScape, thrash-ul clasic va fi prinde viaţă în timpul recitalului formaţiei N.E.G.A.T.I.V, iar la final Akral Necrosis va oferi celor prezenţi o porţie spectaculoasă de black cu influenţe thrash.

Pachetele Cavalleria Events

Configurate pe două segmente, pachetele oferă o serie de beneficii atât iubitorilor de concerte, cât şi trupelor ce fac parte din portofoliul companiei. Pachetele au preţuri cuprinse între 125 şi 1750 euro/an, și pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim.

  • Secţiunea Fanzone este orientată către consumatorii de muzică live: prin achiziţia unui pachet de servicii aceştia beneficiază de acces la un anumit număr de evenimente atât din portofoliul companiei, cât și din piaţă.
  • Secţiunea Bandzone este destinată artiştilor care se alătură agenţiei de booking Cavalleria.

Intrarea este liberă!

Trending